02-18-2012, 11:34 PM
sonixax نوشته: قدرتشون از قدرت آمریکا خیلی بیشتر بود - دلیل اینکه شکست خوردند این بود که با همه ی دنیا سر شاخ شده بودند . آمریکا در اون زمان یک قدرت نبوده . براتون پیشتر گفتم در آمریکای دوران جنگ جهانی دوم حتا شکر به زور پیدا میشده چه برسه به باقی چیزها .این آقای هیتلر بالاخره میخواسته دنیا رو تسخیر کنه دیگه؟! غیر از این بوده؟ پس باید با همه ی دنیا سرشاخ میشده. ضمنا سرما هم جزوی از جنگ بود. اگر سرما نبود یقینا بمب اتم و کباب شدن در گرمای زیاد بود. شکست دیگه این بهانه ها رو نداره
نقل قول:نه ، آمریکا در جنگ علیه کمونیسم پیروز نشد - فقط تونست در جنگ سر برابر شوروی پیروز بشه و باعث فروپاشیش بشه .
کمونیسم هنوز هم هست و شکل خفیف ترش سوسیالیسم شکل قالب اکثر حکومتهای جهان رو شامل میشه .
اصل کمونیسم شوروی بود که تموم شد. بعدش هم چینه. چین هم کم کم.
در ضمن چیزی که شما میگید سوسیالیسمه. دیگه کمونیسم نیست. یک قسمتی از کمونیسمه. کلیت سوسیالیسم هم ربطی به کمونیسم نداره. نظریات سوسیالیستی از زمان خیلی قدیم تر مطرح شده. حمایت از طبقات زیرین جامعه به شکل های مختلف و وادار کردن حکومت به خدمات دهی چیزیه که قدیم تر ها هم خیلی ها گفته بودن.
سیستمهای کمونیستی عدم کارائیشون اثبات شده و دیگه کسی طرفشون نمیره. اون هایی هم که کمونیستن و هنوز قدرت دارن به لطف زور و ارعاب تونستن هنوز حاکم باشن .
نقل قول:برای مثال در اروپا ارزشهای آمریکایی رو مردم چیز خوبی نمیدونند و اونهایی که تندرو تر هم هستند به آمریکا میگن دیوونه خونه !
در کشور های آسیایی هم که به جز کره جنوبی و اسرائیل تکلیف روشنه .
برای همین اروپایی ها پشتک میزنن واسه ی رفتن به آمریکا. من اروپا زندگی نمیکنم ولی یک چیزهایی میدونم . نکنه شما هم مثل احمدی نژاد با همه ی مردم اروپا صحبت کردید؟
نقل قول:من نگفتم کمونیسم نابود شد ! گفتم شوروی از هم پاشید . کمونیسم هنوز هم هست در برخی جاها تقریبن موفقه (مثل چین) و در برخی جاها مطلقن خیر ، مثل کره شمالی
کمونیسم خیلی وقته تموم شده و با زور و قدرت و ارعاب نگه ش داشتند.
چطوری کمونیسم در چین موفقه؟ با فیلتر کردن سایت ها ی اینترنتی؟ یا آموزش فیلترینگ به ایران؟ یا حمایت از کره ی شمالی؟
چین اگر هم الان چیزی داره و مونتاژ ی میکنه از صدقه سر ارتباط مالی و سرمایه داریش داره. به این امید که کمونیسم رو بگذاره کنار و مثل آدم بخواد زندگی کنه.
نقل قول:باز هم دارید اشتباه میکنید ! شما یک میلیارد هواپیما هم داشته باشید ، ولی فرودگاه نداشته باشید ، خلبان نداشته باشید ، آواکس نداشته باشید ، پشتیبان نداشته باشید - مفت اون هواپیما ها به درد نمیخوره . برای همینه که خیلی جاها هلیکوپتر خیلی خیلی بهتر از هواپیماست .قرار نیست کشوری که هواپیمای جنگی میخره هواپیما رو ببره در حیاط خانه رئیس جمهور پارک کنن و بدون خلبان همه بایستند تماشاش کنند. مطمئنا هر کشوری چندین برابر هواپیماهایی که میخره باید خلبان داشته باشه. یکی از شرایط خرید هواپیما آموزش نیروی خلبانه. نه فقط هواپیما هر درستگاه صنعتی که خریداری میشه آموزشش هم جزو قراردادش ذکر میشه.
شما موبایل هم که میخرید اگر خواستید باید فروشنده طرز کار و امکاناتش رو بهتون یاد بده.
هر هواپیمایی که خریداری میشه همراهش یک تیم خلبان اعزام میشن تا آموزش ببینن و بتونن هدایت هواپیما رو بر عهده بگیرند. وگرنه نیروی نظامی هیچ کشوری حتی امارات که مشتری ثابت هواپیماهای آمریکایی ست اونقدر احمق نیست که میلیاردها دلار هزینه کنه تا برای خودش ویترین هوایی درست کنه!
ضمنا قدرت تخریبی هواپیما از هلیکوپتر بسیار بسیار بیشتره! به نظر من شما نمیتونید در یک جنگ قدرت یک اف22 رو حتی با 20هلیکوپتر هم مقایسه کنید
نقل قول:متحدان آمریکا تا زمانی متحدش هستند که از طرف آمریکا احساس خطر نکنند . بعد همون متحد ها اگر ببینند که آمریکا وارد جنگی شده که شانس برنده شدنش کمه بیخیالش میشند و حتا ممکنه بهش خیانت هم بکنند . یادتون نره که آمریکا مثل کانادا خیلی کشور محبوبی نیست .دوست عزیز. آمریکا رو یک ارتش نخبه کنترل میکنند. نه من و شما که فرمان جنگ یا آتش بس با دنیا رو صادر کنیم. بنده گفتم جنگ فرضی که قدرت نظامی درش محور باشه. همین الان هم میگم بدون استفاده از بمب اتم در این جنگ 100درصد برنده آمریکاست. این که شما بیای این حرف رو بسط بدید و تجزیه تحلیل بین المللیش کنید و بالا پایینش کنید تا برسید به این نتیجه که اگر جنگ بشه قیمت کالا میره بالا و مواد اولیه کمیاب میشه و فلان میشه و بهمان درست نیست.
الان قرار نیست جنگی بشه و مطمئنا اگر جنگی بشه همه خسارت خواهند دید.
من به خسارت کاری ندارم ولی عرض کردم که مطمئنم قدرت نظامی آمریکا از قدرت روی هم رفته روسیه و چین و خیلی دیگر از کشورها همزمان بیشتره.
نقل قول:اینها حرفه ، اگر آمریکا بخواد دست از سر چین بکشه معنیش اینه که محصولات تولید خودش قیمتشون سر به فلک میکشه و اولین کسی که آسیب میبینه خود آمریکاست . اگر آمریکا نخواد از کشور چین برای تولید محصولاتش استفاده کنه دیگه شما فلان جنس آمریکایی رو نمیتونید بخرید X دلار بلکه باید بخرید 3X دلار . و این باعث افت بسیار شدید فروش محصولاتش میشه .این ها حرف نیست واقعیته. کاریه که الان داره میشه. آمریکا نمیاد به یکباره بازارش رو به چین ببنده تا جنگ بشه و همه ی دنیا بریزه به هم. اول در باغ سبز رو به چین نشون میده تا مزه ی پول و رفاه و رشد اقتصادی زیر دندونشون بره. سپس اگر چینی ها بازهم وحشی بازی درآوردن یک نیشگون کوچولو ازشون میگیره تا حساب دستشون بیاد. آمریکا میتونه خیلی راحت رشد اقتصادی چین رو کند کنه و برنامه هاشون رو بریزه به هم و چینی هارو اذیتشون کنه.
همه چیز در دنیا یک طرفه و یک جانبه نیست .
چند هفته پیش چین با تحریم نفتی ایران موافقت نکرد==> آمریکا وارداتش از چین رو محدود کرد==> چین الان داره دنبال جایگزین برای خرید نفت از ایران میگرده.
حالا شما میگی نمیشه؟
نقل قول:حقیقت اینه که اگر ارتش نازی ها در سرمای سیبری یخ نمیزد ، الان چیدمان دنیا شکل دیگه ای داشت - شاید اصلن یهودی ای باقی نمیماند که بخواهند کشوری به نام اسرائیل داشته باشند . این به هیچ وجه بزرگنمایی نیست . بزرگنمایی یعنی اینکه آمریکا میتونه با کل کره ی زمین درگیر بشه و برنده هم بشه !این ها همه اش ادعاست دوست عزیز! حقیقت چیزیه که الان وجود داره. عرض کردم ارتش هیتلر اگر یخ نمیزد هم با 5 تا بمب اتم فاتحه اش خونده بود.
باز هم میگم آمریکا از نظر نیروی نظامی میتونه چین و روسیه و خیلی از کشورهای دیگه رو له کنه و این اصلا بزرگنمایی نیست.
نقل قول:میدونید چرا آمریکا قدرتمند ترین در جهانه ؟ چون همین مغزها و نابغه ها رو جمع کرده و باهاشون اون قدرت رو بدست آورده . شک نکنید که تکنولوژی که محصول مستقیم همون مغز و نابغه هاست در این مورد به خصوص حرف اول و آخر رو میزنه .جمع کردن نابغه ها هم به یک اندازه ای هوش و قدرت میخواد. وگرنه همه ی کشورها همین کار رو میکردن. نابغه یک زندگی مرفه و پول و امکانات میخواد که این ها هم تابع اقتصاد سالم و پشت سرش قدرته!
وگرنه همه ی کشورها آمریکا میشدند.
نقل قول:فکر نکنید سوئدی ها که مثال زدید مثلن خیلی با فرهنگ و آدم حسابی هستند ! فقط باهوشتر هستند .
ما یک دوستی داریم اینجا که ۱۰ سالی رو در آفریقا زندگی کرده (تقریبن همه جاشو دیده) - میدونید چی میگه ؟
میگه این اروپایی ها خیلی آدمهای خوبی بودند که آفریقایی ها رو به اسارت و بردگی میگرفتند ! ما گفتیم چه طور مگه ؟ گفت من اگر بودم همه شون رو میکشتم بس که شوتند ! حمل بر نژاد پرستی نشه ، ولی مساله ی نژادی در ضریب هوشی افراد تاثیر بسیار زیادی داره .
سوئدی فقط یک مثال بود. البته بافرهنگ تر که هستند. ولی باهوش تر نیستند.
من هم یک دوستی داشتم که تو کار تجارت با چین بود. میگفت احمق تر از چینی ها وجود نداره. یکبار یکی رو دیدم که چندسال تو ژاپن زندگی(کار) کرده بود میگفت این ژاپنی ها خیلی مردمان با فرهنگی هستند ولی خیلی خنگ و احمق هستند!!! و دائم از هوش ایرانی ها تعریف میکرد.
من سعی میکنم یک ذره خودم بدون تعصب به این قضیه فکر کنم. فکر میکنم دوست شما رگه هایی از نژاد پرستی داره که با گفتن این جور حرف ها داشته خودش رو تخلیه میکرده.
نقل قول:اون قسمتی که پررنگ کردم ، بخش اول سخنتون رو نقض میکنه .یک سیستم کارآمد پر از پارامتره. فقط هوش تعیین کننده نیست. دین و مذهب زورکی و موقعیت جغرافیایی و وضع حکومتی و فرهنگ زورچپان شده و خیلی چیزهای دیگه درش دخیله.
اگر ما در ایران مغز زیاد داشتیم ، سیستم نا کار آمد نداشتیم .
اگر ما واقعن بر خلاف ادعامون باهوش بودیم یا بهتره بگم باهوش تر بودیم وضعمون این نبود .
این سیستم غلط رو کی چیده ؟
اگر خودمون چیدیم که نشون میده باهوش نیستیم !
اگر دیگران برامون چیدند که نشون میده مطلقن باهوش نیستیم !
اگر هم خود به خودی بوجود آمده پس دیگه آخر گیجیم که نمیتونیم درستش کنیم .
نقل قول:بله ما باهوش داریم ! ولی تعدادشون به قدری نیست که بتونند کشور رو هدایت کنند - اکثریت مردم ما باهوش نیستند برای همین وضعمون اینه . پس باز همون داستان مغز و ... هست که خودش رو نشون میده .
پس با این حساب ما ول معطلیم و بریم در سایت رو تخته کنیم و بیخود وقت عزیزمون رو اینجا هدر ندیم. ما با یک مشت مردم خر و خنگ طرفیم که هیچ جوری نمیشه آگاهشون کرد و در حقیقت هیچ شانس بردی نداریم. من که شخصا دوست ندارم داخل بازی باشم که از قبل میدونم نتیجه اش باخته!
نقل قول:ما حتا فرهنگ درست هم نداریم - شما نمیتونی به یه ایرانی حالی کنی که بابا جون مانیتور دستگاه ATM رو نشکون ! گوشی تلفن همگانی رو نکن ! مثل آدم رانندگی کن و ... موجود باهوش وقتی براش دلیلش رو توضح میدی اون رو درک میکنه و از قوانین پیروی میکنه . و گوسفند وار هر کاری دیگران میکنند رو انجام نمیده . طرف مثل گاو از وسط خیابون پر از ماشین رد میشه ، میگیم آقا جان پل و چراغ عابر برای تو هستش میگه ، همه میرن منم میرم . این موجودات باهوش نیستند عزیزم .قبول دارم ما فرهنگ پایینی داریم.
ولی فرهنگ ارتباطی به هوش نداره. یونانی ها هم یک زمانی با فرهنگ بودن اما الان جزو آخرین ها در لیست اتحادیه اروپا هستند. ایتالیایی ها هم یک زمانی فرهنگ تولید میکردند اما با تولید مافیا و تروریست یکی از بزرگترین ضد فرهنگی ها رو انجام دادند!
این که یک نفر بپره وسط خیابون دلیل نمیشه که همه احمق باشند.
من هم میتونم بگم آلمانی ها احمق و کودن هستند چون جنگ جهانی راه انداختند و در نهایت باعث شدن کشور من به تصرف متفقین در بیاد و در ایران قحطی بشه و یکی از بهترین پادشاهان این مملکت مجبور به ترک وطن بشه.
فکر میکنم اگر قرار به استدلال باشه استدلال من قوی تر باشه.
نقل قول:متوجه نمیشم شما منظورتون چی هست !
راکتهای حماس اصلن در حدی نبودند که بخواند با سیستم دفاع موشکی باهاشون برخورد کرد ! حماس بیشتر از خمپاره استفاده میکرد - کجا از موشک های بالستیک یا شبیهشون استفاده میکرد ؟
دلیل برخورد نکردنشون هم مشنگ بازی حماس بوده نه سپر دفاعی .
داستان خیلی ساده هستش ، شما برای اینکه یک موشکی که داره ما فوق صوت حرکت میکنه رو بتونید بزنید باید مسیر دقیق و موقعیت دقیقش رو بدونید و گرنه نمیتونید بزنیدش .
همش به پروپاگانداهایی که هست توجه نکنید . کدوم سپر موشکی ؟ من موندم اصلن کدوم راکت !
خمپاره خیر! موشک.
یعنی چی در حدی نبودن؟ مگه راکت باید حد و حدودی داشته باشه؟ موشک هایی بودن که به سمت هدفشون پرواز میکردند و پس از برخورد منفجر میشدند و خسارت به بار می آوردند! موشک های حماس اونقدر موشک بودند که بشه بهشون گفت موشک! این موشک هارو ایران دراختیار حماس گذاشت. ایران هم اونقدر از سیستم های پرتاب موشکی سررشته داره که باهاش بتونه موشکی بسازه که برد 100- 200 کیلومتر داشته باشه!
ضمنا از جنوب لبنان تا اسرائیل مگه چقدر فاصله ست که موشک بالستیک بخواد؟ موشک بالستیک با موشک معمولی فرق بزرگش در اینه که بالستیک مسافت خیلی بیشتری رو میتونه طی کنه برای همین بهش میگن قاره پیما! (در مواردی هم میشه روش کلاهک هسته ای نصب کرد)
وگرنه سیستم دفاعی که بتونه یک راکت 3 متری رو بزنه منطقا میتونه یک راکت بالستیک 13متری رو هم بزنه!
نقل قول:مکانیزم سلاح های هسته ای طوری هستش که قبل از رسیدن به هدف به هر دلیلی تخریب بشه ، منفجر نمیشه و انفجار هسته ای ای صورت نمیگیره . برای همینه که اگر سلاح هسته ای ای پرتاب شود سعی میکنند در هوا نابودش کنند .من نمیدونم مکانیزم سلاح هسته ای به چه صورت کار میکنه اما اگر گفته ی شما درست باشه منطقا مطمئنم که میشه اون رو طوری دستکاری کرد که در صورت هر گونه برخوردی مثل برخورد با یک راکت دیگر انفجار هسته ای رخ بده!
چون همه چیز در یک چاشنی سر بمب و کامپیوترش خلاصه میشه و منطقا بمب ساز میتونه اون چاشنی رو به هر تعدادی در هر کجای راکت و هر جوری که دلش خواست فعال کنه.
نقل قول:شما هم برو یه ۲-۳ سالی سیبری زندگی کن ، مثل شراب کوثر وودکا میخوری
من این صحنه هارو در دبی و تایلند دیدم. جاهاییکه هوا اونقدر گرم و شرجیه که دوز مشروب خوری آدم خودبخود میاد پایین.. برای همین هم میگم روس ها خرخورن!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد