نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش ساختن آبجو از ماءالشعیر
#13

فرآیند بطری کردن در مرحله‌ای انجام میشه که بعد از گذشت 2 یا 3 هفته از همجواری شکر، مخمر و ماءالشعیر اکنون دیگه الکل کافی تولید شده و بیشتر مخمرها به مصرف رسیدند. بنابر این برای گازدار کردن و همچنین آماده کردن مایع جهت سرو اونها رو درون شیشه میریزیم و به همراه مقداری قند جدید بهشون زمان میدیم تا دوباره عمل تخمیر انجام شده و گاز مورد نیاز تولید بشه. البته الکلی هم در طی این عمل تولید میشه که مقدارش ناچیزه و بیشترِ هدف ما از این مرحله، تولید گازِ خوشاید جهت سرو هست. نکات زیر در مورد این فرآیند به نظرم میرسه که در اختیارتون قرار میدم:

1. اگر به جای گالن های 18-20 لیتری که در پست نخست توضیح دادم، از گالن های آب معدنی 19 لیتری استفاده کنید، علاوه بر اینکه محلول داخل گالن براتون بیشتر قابل دیدن میشه، در فرآیند بطری کردن هم دستتون بازتره و میتونید تا واپسین مقادیر مایع درون گالن رو پمپاژ کنید.

[ATTACH=CONFIG]4282[/ATTACH]

... ادامه دارد


فایل‌های پیوست
.jpg 41lJIORN3nL._SY300_.jpg اندازه 9.6 KB  تعداد دانلود: 329

[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]
خردگرایی و ایمان ستیزی
پاسخ


پیام‌های این موضوع

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان