11-06-2010, 09:13 PM
مهربد نوشته: نخست آنکه این قانون پس از درخواست گردانندگی من ساخته شد.
دو آنکه, گردانندگی من مایه خودداری من از پاسخ به پیکهای دیگران نیست؛
من در اینجا در پاسخ به کاربر جوینده یادآوری کردهام که اینگونه ابراز سلیقههای
شخصی در نوشتههای دیگران بر پاد آزادی بیان است. درست به مانند ج.ا. که با ابراز
سلیقه شخصی خود, استانداردهای شخصیاش در لباس پوشیدن و موسیقی و .. را زورچپان میکند.
به هر روی, اینجا کشور نیست و ما هم مالیات نمیدهیم که بخواهیم همه چیز به
میل خودمان باشد, و آدمین هم خود بهتر میداند چه قانون و هنجارهایی را پیاده سازی کند.
تا زمانی که این قوانین فاروم را از چیزی که من درخور و شایسته
زمان گذاشتن میدانم فراتر نبرده باشد, گردانندگی آن را انجام میدهم.
البته در عمل و با بازنگری به نوشته های پان ترکان اینجا دیدم که اتهامی نا به جا نیست و خیلی هم به جاست و اینان نه تنها نژادپرست هستند بلکه در تلاشند تا کشور های مستقل را تکه و پاره کنند تا توران بسازند ! حالا مردم این توران در فقر و بد بختی مطلق هم زندگی کنند چه باک ؟ مهم این بود که اینها یک گندی به منطقه زده باشند .
در مورد رنگی نوشتن و درشت و بزرگ هم من با کورش هم عقیده هستم ، رنگی رنگی کردن یک نوشته خواندن آن را سخت میکند ، بزرگ نوشتن هم درست مانند این است شما در جمعی وارد شوید ، مثلن در یک کتابخانه و شروع کنید به فریاد کشیدن و ابراز عقیده خودتان !
از رنگها و اندازه ها باید در جایش و به موقع و برای نشان دادن موردی خاص استفاده شود ، که البته امکان مارکر کردن هم هست که بخشی از نوشته شما را درخشان تر میکند . [HIGLIGHT]مثل این[/HIGLIGHT]
ولی شهر فرنگ کردن یک ارسال نه تنها ریخت سایت را بر هم میریزد ، بلکه باعث میشود آن بحث منحرف شود و یا اصلن آن پست خاص خوانده نشود و در نتیجه بار علمی سایت پایین می آید . من خودم از رنگها در نوشته هایم استفاده کرده ام ، ولی نه به این صورت که بخواهم بازار میوه و تره بار راه بیندازم اگر یادتان باشد در پستی که کلمات انگلیسی را توضیح میدادم از رنگها استفاده کردم تا بتوانم سه قسمت تشکیل دهنده یک کلمه را از هم جدا کنم . نه اینکه جنبش سبز را سبز بنویسم ، کمونیست را قرمز بنویسم ، جمهوری اسلامی را زرد کنم و خلاصه بین پستم با یک آفتابپرست فرقی نباشد !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری