05-19-2014, 05:24 PM
Rationalist نوشته: آیا از کیفیت ترجمه فارسی آن آگاهی دارید؟اجازه بدهید یک جلدِ آن را از یکی از دوستانم قرض کنم و پاسخ این پرسشتان را هفتهی بعد بدور از تعاریف و شنیدههایم از دیگران، با دقتِ بیشتری به شما بگویم. از انجا که مترجمِ همهی جلدها یک نفر است، بنابراین میتوان با در دست داشتنِ یک جلد در موردِ کلیتِ ارزشِ برگردانِ آن کتاب قضاوت کرد.
Rationalist نوشته: پس آیا موافق هستید که جهت مطالعه عمیق تاریخ فلسفه، همان "تاریخ فلسفه راتلج" بهترین انتخاب است؟اگر به دنبالِ یک تاریخِ فلسفهی جامع هستید، بیشک بله؛ راتلج هم بسیار جامع است و خیلی تخصصی است و جنبهی دائرهالمعارفی و اطلاعاتِ عمومی به هیچ وجه ندارد. هر بخشاش مجموعهایست از مقالات که بسیار پخته و عمیق؛ از این جهت، بله این حقیقتا عمیقترین و جامعترین تاریخ فلسفهای بوده که من دیدهام. نسخهی انگلیسیاش در اینترنت زیاد هست، میتوانید دانلودش کنید و قدری به سازمان و ساختار و متنِ کتاب و موضوعاتِ آن نگاه کنید تا دیدی کلی و درست از آن بدست آورید.
Rationalist نوشته: ممنون می شوم، منظورتان را بیشتر توضیح دهیدبله؛ کلا من با این که به دنبالِ فلسفه در یک کتاب باشیم راحت نیستم؛ گویی فلسفه «یک چیز» است که توی فلان کتاب است! این مشخصا با پویایی فلسفه تضادِ درونی دارد.
کسشر هم تعاونی؟!