نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی خودمونی
#5

kourosh_bikhoda نوشته: مگه تلخی بادمجان به خاطر تخم هاش نیست؟ با آب نمک مشکل برطرف میشه؟
نه
اتفاقا بادمجانی که بزرگتر باشد و تخمهایش بیشتر باشد شیرینتر ست
اگر آب سرد استفاده کنید و زمان زیادی در آن نماند تلخی آن گرفته میشود مگر اینکه از نوع خیلی تلخ باشدکه باز هم بیشتر تلخی را میگیرد ولی سوزش لب را به هنگام خوردن ان خواهید داشت
البته اگر بادمجانی هم که تلخ نیست را نیز چنین کنید طعم خوبی میگیرد

+
بادمجان از نوع دلمه تا جایی که من امتحان کردم و شنیدم تلخ نیست و طعم آن بهتر از نوع دیگر آن ست و نیازی به اب نمک ندارد

هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
پاسخ


پیام‌های این موضوع
آشپزی خودمونی - توسط یه نفر - 05-03-2014, 05:48 AM
آشپزی خودمونی - توسط یه نفر - 05-03-2014, 05:55 AM
آشپزی خودمونی - توسط mosafer - 05-03-2014, 08:20 PM
آشپزی خودمونی - توسط kourosh_bikhoda - 05-04-2014, 06:50 AM
آشپزی خودمونی - توسط mosafer - 05-04-2014, 07:49 AM
آشپزی خودمونی - توسط izabel - 05-06-2014, 03:37 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان