آشپزی خودمونی -
یه نفر - 05-03-2014
درود.
هرکی تجربه ساخت خوراکی ها و دسر ها و نوشیدنی های خوشمزه و تازه و سریع و ارزان و مجردی داره، اینجا بنویسه تا بقیه هم استفاده کنند
من که از دست پخت خودم راضی ام. سالها زندگی مجردی باعث شده تقریبا همه نوع غذایی رو درست کنم
اگر کسی سوالی در مورد پخت غذایی داره بگه تا من کمکش کنم :-)
برای شروع هم یه خوراکی جدید رو آموزش میدم که امیدوارم لذت ببرید :-)
آشپزی خودمونی -
یه نفر - 05-03-2014
رول بادمجان
مواد لازم : بادمجان بزرگ 3 عدد/ گوجه فرنگی 2 عدد/ پیاز 3 عدد/ فلفل دلمه ای 1 عدد/ پنیر ورقه ای تست 4 عدد/ رب 1 قاشق سوپ خوری/ نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه: بادمجانها را شسته و خشک کنید سپس به شکل ورقه های نازک ببرید و داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند. سپس از داخل آب و نمک بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید. تا آب اضافی بادمجان گرفته شود و سپس با حرارت ملایم سرخ کنید. گوجه فرنگی را به شکل لایه های نازک خرد کرده و کنار بگذارید. فلفل دلمه ای را نیز به شکل ورقه ای خرد کنید و تفت دهید پس از اینکه بادمجانها سرخ شد یک برش از بادمجان را برداشته و یک برش نازک گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و سپس برش نواری پنیر تست را روی آن قرار دهید و به آرامی بادمجان را رول کنید بعد با ساقه پیازچه خام بادمجان را فیکس کرده و ساقه پیازچه را دور بادمجان گره بزنید و در ماهی تابه بچینید همه بادمجانها را به این روش شکل رول کنید و داخل ماهی تابه بچینید. سپس دو قاشق رب را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی رولها بریزید. ماهی تابه را به مدت 10 دقیقه روی شعله مستقیم و ملایم اجاق قرار دهید تا سبزیها آب شده و گوجه فرنگی کمی پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو بچینید و میل نماید. نوش جان
با سس خردل هم خوشمزه میشه :-)
مجلسی - رژیمی - ساده و متفاوت
آشپزی خودمونی -
mosafer - 05-03-2014
یه نفر نوشته: داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند
جسارتا
بهتر هست سه دقیقه بیشتر زمان نبرد این کار
و آب
سرد استفاده شود
' نوشته: سپس با حرارت ملایم سرخ کنید.
هر چه حرارت کمتر باشد میزان جذب روغن بیشترست
آشپزی خودمونی -
kourosh_bikhoda - 05-04-2014
mosafer نوشته: بهتر هست سه دقیقه بیشتر زمان نبرد این کار
مگه تلخی بادمجان به خاطر تخم هاش نیست؟ با آب نمک مشکل برطرف میشه؟
آشپزی خودمونی -
mosafer - 05-04-2014
kourosh_bikhoda نوشته: مگه تلخی بادمجان به خاطر تخم هاش نیست؟ با آب نمک مشکل برطرف میشه؟
نه
اتفاقا بادمجانی که بزرگتر باشد و تخمهایش بیشتر باشد شیرینتر ست
اگر آب سرد استفاده کنید و زمان زیادی در آن نماند تلخی آن گرفته میشود مگر اینکه از نوع خیلی تلخ باشدکه باز هم بیشتر تلخی را میگیرد ولی سوزش لب را به هنگام خوردن ان خواهید داشت
البته اگر بادمجانی هم که تلخ نیست را نیز چنین کنید طعم خوبی میگیرد
+
بادمجان از نوع دلمه تا جایی که من امتحان کردم و شنیدم تلخ نیست و طعم آن بهتر از نوع دیگر آن ست و نیازی به اب نمک ندارد
آشپزی خودمونی -
izabel - 05-06-2014
من یه نوع غذا بیشتر بلد نیستم که در مواقع تنهایی به دادم میرسه همون رو اینجا به اشتراک میذارم باشد که رستگار شوید! (بسیار آسونِ و سریع آماده میشه)
تست فرانسوی
نان تست 4 ورق , شیر یک استکان , شکر یک قاشق غذا خوری , تخم مرغ یک عدد (شکلات مایع و عسل در صورت دلخواه) روغن به میزان لازم
سفیده و زرده تخم مرغ را بهم زده تا کاملا مخلوط شوندشکر را اضافه میکنیم بعد از آن شیر را آرام آرام به تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا شکر حل شود (در صورت دلخواه میتوانید برای شیرینیِ سُس به جای شکر از عسل استفاده کنید) تست ها را آغشته از سُس میکنیم و در روغن سرخ میکنیم اگر تست ها در روغن بیشتری سرخ شوند رنگشان طلایی تر میشود .
مدت سرخ کردن باید بسیار کم باشد بعد از سرخ شدن تست ها را در یک صافی قرار میدهیم تا روغن های اضافه تخلیه شوند بعد با شکلات مایع سرو میکنیم.