نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی خودمونی
#3

یه نفر نوشته: داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند
جسارتا
بهتر هست سه دقیقه بیشتر زمان نبرد این کار
و آب سرد استفاده شود
' نوشته: سپس با حرارت ملایم سرخ کنید.
هر چه حرارت کمتر باشد میزان جذب روغن بیشترست

هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
پاسخ


پیام‌های این موضوع
آشپزی خودمونی - توسط یه نفر - 05-03-2014, 05:48 AM
آشپزی خودمونی - توسط یه نفر - 05-03-2014, 05:55 AM
آشپزی خودمونی - توسط mosafer - 05-03-2014, 08:20 PM
آشپزی خودمونی - توسط kourosh_bikhoda - 05-04-2014, 06:50 AM
آشپزی خودمونی - توسط mosafer - 05-04-2014, 07:49 AM
آشپزی خودمونی - توسط izabel - 05-06-2014, 03:37 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان