نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی خودمونی
#2

رول بادمجان

مواد لازم : بادمجان بزرگ 3 عدد/ گوجه فرنگی 2 عدد/ پیاز 3 عدد/ فلفل دلمه ای 1 عدد/ پنیر ورقه ای تست 4 عدد/ رب 1 قاشق سوپ خوری/ نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه: بادمجانها را شسته و خشک کنید سپس به شکل ورقه های نازک ببرید و داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند. سپس از داخل آب و نمک بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید. تا آب اضافی بادمجان گرفته شود و سپس با حرارت ملایم سرخ کنید. گوجه فرنگی را به شکل لایه های نازک خرد کرده و کنار بگذارید. فلفل دلمه ای را نیز به شکل ورقه ای خرد کنید و تفت دهید پس از اینکه بادمجانها سرخ شد یک برش از بادمجان را برداشته و یک برش نازک گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و سپس برش نواری پنیر تست را روی آن قرار دهید و به آرامی بادمجان را رول کنید بعد با ساقه پیازچه خام بادمجان را فیکس کرده و ساقه پیازچه را دور بادمجان گره بزنید و در ماهی تابه بچینید همه بادمجانها را به این روش شکل رول کنید و داخل ماهی تابه بچینید. سپس دو قاشق رب را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی رولها بریزید. ماهی تابه را به مدت 10 دقیقه روی شعله مستقیم و ملایم اجاق قرار دهید تا سبزیها آب شده و گوجه فرنگی کمی پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو بچینید و میل نماید. نوش جان
با سس خردل هم خوشمزه میشه :-)
مجلسی - رژیمی - ساده و متفاوت

فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!


پاسخ


پیام‌های این موضوع
آشپزی خودمونی - توسط یه نفر - 05-03-2014, 05:48 AM
آشپزی خودمونی - توسط یه نفر - 05-03-2014, 05:55 AM
آشپزی خودمونی - توسط mosafer - 05-03-2014, 08:20 PM
آشپزی خودمونی - توسط kourosh_bikhoda - 05-04-2014, 06:50 AM
آشپزی خودمونی - توسط mosafer - 05-04-2014, 07:49 AM
آشپزی خودمونی - توسط izabel - 05-06-2014, 03:37 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان