04-03-2014, 08:46 PM
Nevermore نوشته: هم اکنون در همین ایران خودمان هم اکثر زنها زندگی انگلی را در پیش گرفته اند چگونه می گویید این اتفاق رخ نمی دهد؟میگم اون چیزی که ما از تیغ زدن در نظر داریم این نیست, اصلا وقتی وابستگی و احتیاج وجود داشته باشه روی آزادی انتخاب انسانها اثر می ذاره, در ایران خودمون هم عوامل زیادی باعث شده که زنها اینجوری زندگی کنند و مسلما خیلی هاشون انتخاب خودشون نبوده و نیست ولی وارد این بحث نمی خوام بشم, بارها بحث شده و بی نتیجه ست.
Nevermore نوشته: گویا یادتان می رود که چه گفته اید؟نه یادم نرفته, این روزها بزنم به تخته وضع حافظه م یه کم بهتره خب بدون اینکه مرد رو متعهد کنیم و بدون اینکه مرد پول خرج کنه چه جوری رابطه رو هدایت کردیم و به چه سمتی؟!
Nevermore نوشته: ببینید آنجلا عزیز،این بحثی که در اینجا هست بحثی با معیارهای منطقی مشخصی نیست که من بخواهم به شما ثابت کنم یا شما به من،خیر،من سخن شما را نمی پذیرم چرا که هرچه تجربه در این موارد داشته(اگرچه زیاد نبوده اند) نشان از آن دارد که اینگونه که شما می گویید نیست،تمام مردانی که من می شناسم و دختربازان حرفه ای بوده اند هم خلاف سخنان شما را می گویند،این است که هر زمان دختری را دیدم که فمینیست ِ آزادیخواه بود و برای سکس ناز نکرد و به سان مردان رفتار کرد آنگاه می آیم و با صراحت از شما پوزش می طلبم.ولی تجربه من هم میگه مردها از زنی که ناز و ادا نداشته باشه و توقعی از مرد نداشته باشه کمتر خوششون میاد و براش ارزش کمتری قائلند. احتمالا فکر می کنند خودشون خیلی خاص بودن و دختر رو به سادگی فتح کردند, باور کنید!