03-21-2014, 03:14 PM
یه نفر نوشته: مهربد جان آدرس های دیگری میتونه به دفترچه دات کام ختم بشه. با این چه میکنی؟
این regular expression پیکهایِ کاربر در دفترچه را میجوید, به جای دیگری نمیتواند ختم شود.
Anarchy نوشته: خب از اول کسی به طور کامل توضیح نداد این سیستم چطوری کار میکنه ...
این پیغامی که میگی فقط برای ادمین میاد ؟من هنوز نفهمیدم این سیستم چه کمکی میکنه ... همون تایید توسط مدیریت به تنهایی و بدون این سیستم پیغام دهنده اگر باشه ، بالاخره یه مدیر آنلاین هست معمولا ، که فلانی رو بازداشت کنه ( اگر خودش رو تو پست هاش لو بده که اصلا هدفش از آی دی سازی همینه ) ... در حالی که اگر فقط اون پیغامی که میگی برای ادمین ارسال بشه ، ممکنه ادمین چندین ساعت حضور نداشته باشه و عملا این برنامه تاثیری نداره ...
من تا جاییکه میدانی دسترسی به سرور دارم و برای بازداشت یکراست از خود database بستم. یکبار این چند ایستار را بنگر:
نامنویسی آزاد
١- فُلانی میتواند هر زمان هر شمار کاربرنام با هر نامی که خواست بسازد (میتواند در همان کاربرنام ناسزا بگوید, چنانکه یکی دو نمونه داشتیم.)
٢- یک گرداننده باید همواره آگاه باشد تا دسترسی او را بگیرد.
٢- یک گرداننده باید همواره آگاه باشد تا دسترسی او را بگیرد.
نامنویسیِ مرزمند (نیازمند هایش)
١- فُلانی نمیتواند مرزمند کاربرنام بسازد + کاربرنام نمیتواند دربرگیرندهیِ ناسزا باشد + نیازمند دادن یک رایانامهیِ کمابیش هایسته است (از رایانههایِ گذرا نمیتواند ببهرد).
٢- فُلانی زمان بسنده برای ویرانکاری (vandalism) دارد.
٣- یک گرداننده باید همواره آگاه باشد تا دسترسی او را بگیرد.
٢- فُلانی زمان بسنده برای ویرانکاری (vandalism) دارد.
٣- یک گرداننده باید همواره آگاه باشد تا دسترسی او را بگیرد.
نامنویسیِ مرزمند (نیازمند هایش) + نرمافزار پاسبان
١- همچون بالا.
٢- من هر کجا باشد یک پیغام از رایانهام (که کمابیش همیشه همگاه ئه) میگیرم و دسترسی فُلانی را میبندم.
٣- توان ویرانکاری فُلانی به یک پنجرهیِ ١٠ تا ١٥ باریکهای میکوتاهد.
٢- من هر کجا باشد یک پیغام از رایانهام (که کمابیش همیشه همگاه ئه) میگیرم و دسترسی فُلانی را میبندم.
٣- توان ویرانکاری فُلانی به یک پنجرهیِ ١٠ تا ١٥ باریکهای میکوتاهد.
اکنون اگر مینیازید میتوان با کمی هوشمندی دیگر بخشها را هم خودکار ساخت. ب.ن. میتوان به پاسبان گفت اگر دیدی در
نوشته واژهیِ folaani بود یا نوشته اش بهمانجور بود دسترسی او را گذرانه ببند (log in + execute bahmân query) و ... که این را نمینیازیم (= overkill).
فرزامگرایی میشود این واپسین باره که تو هنوز دنبال این میگردی, ولی ما هنوز نداریم و نمینیازیم (;
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns