11-05-2010, 05:54 PM
atila نوشته: به به شما که کافر بودن بی دین بودن افتخار میدونی عجب مخی هستی لاقل یه دین داشته باشید که این قدر بی دین خطابتون نکنیم والله خجالت داره خدا رو شکر این بی دینی از مناطق شما در میاد لیاقتتون همین اخوندان که حال گیری کنن ازتون اگه از جمهوری اسلامی زیاد خوشت نمیاد شر تو کم کم برو به همین صهیونیستان
بیدین بودن را من شاید تأیید نکنم، امّا شخصاً آن را به خیلی چیزها ترجیح میدهم.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:54 pm ---------- ارسال قبلی در 12:53 pm ----------
sonixax نوشته: من هم موافقم .
منتها در مورد پاسخ دادن به اینها ، اگر در قبال این چرندیاتی که مینویسند پاسخی دریافت نکنند فکر میکنند چه خبره و خیلی بد تر عمل میکنند . تجربه این داستان رو من توی اندیشه ها داشتم ، اگر بهشون چیزی نگی 100 برابر بد ترش میکنند .
والا، من نظر شخصیام را گفتم. حقیقتش این هست که من واقعاً نمیدانم با این تیریپ آدمها بایستی چهکار کرد. به نظرم عین یک ویروس در بین بشر هستند که بهواقع علاجی براش نیست.
اسلامگرایی، کمونیسم و این قبیل نژادپرستیها ... بد تمایلاتِ نکبتباری هستند.
[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
[/INDENT]وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جوینده
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)