11-05-2010, 05:31 PM
Jooyandeh نوشته: یکی از انتقاداتی که من شخصاً از این قبیل کلوبها دارم، بحثهای جنجالی و بیسر-و-ته هست. بابا این چند پانترک عقبمانده را بگیرید از کلوب بندازید بیرون. آخر اینها چه هستند که میاید وقتتون رو هدر اینها میکنید کل پستهاشونو من خوندم، جز یک مشت خزعبل بی سر و ته توشون نبود. این البته تنها یک نظر شخصی بود.
به نظر من،اگر حتّی تعداد اعضاء کم باشند اما بحثها باکیفیت بکنند باهم، حتّی اگرهم کلوب رونق نگیره، کم کمش تبدیل به یک بانک از تبادل نظرهای ارزشمند همراه با استدلالها و استنادهای خوب میشه. تو اون کلوب گفتوگو هم میشستند با یک مشت مسلمانان عوضی چندین و چند صفحه بحثهایی که میکردند که من تا ۵ صفحشون رو که خوندم هم سرگیجه میگرفتم و اصلا انقدر این بحثها بیخود و بیمحتوا بود، اصلاً میموندم تو کله اینهایی که نشستن این همه پست رو نوشتن، چی میگذشته؟ ...
به به شما که کافر بودن بی دین بودن افتخار میدونی عجب مخی هستی لاقل یه دین داشته باشید که این قدر بی دین خطابتون نکنیم والله خجالت داره خدا رو شکر این بی دینی از مناطق شما در میاد لیاقتتون همین اخوندان که حال گیری کنن ازتون اگه از جمهوری اسلامی زیاد خوشت نمیاد شر تو کم کم برو به همین صهیونیستان