01-15-2014, 10:43 AM
شاید تاحدی.
ولی اتفاقا خواستم یک ابراز محبت واقعی هم بکنم کمی تحویلش بگیرم حداقل.
بیچاره بچه خوبیه شاید خب این نقش و وظیفه رو داره و این تلاش در جهت برقراری ارتباط و دوستی هم که بد نیست حالا ما نباید همه چیز رو همینطوری به نیت بد بگیریم و بد رفتار کنیم.
ما هم ابراز محبت و دوستی میکنیم چه اشکالی داره؟
تازه فرماندهء سنت کام رو هم دوست دارم :e057:
همینطوریا!!
یه احساسه فقط.
نمیدونم گاهی بعضی آمریکایی ها رو حداقل دوست دارم.
آخه فیلم و اینای نظامی هم دارم میذارم نگاه میکنم حال میده احساس میکنم یکسری اصول و آدمهای بدردبخوری هم توشون هست.
همه که آدم بد نیستن.
بالاخره یه قدرت و نظام و اصولی هست هرجایی وگرنه چیز درست و حسابی درست نمیشه هیچوقت.
میدونید که من بهرحال قدرت رو خیلی دوست دارم.
هرجا قدرت باشه منو مجذوب خودش میکنه.
و اگر کنار این قدرت اثری از ویژگیهای متعالی/ابرانسانی هم دیده بشه که دیگه واقعا منو شاد و امیدوار میکنه.
اینکه خوب و مهربان حرف بزنیم و مطلق گرا نباشیم و نرمشی هم نشون بدیم لزوما مخالف خرد و راستی نیست.
بنظر من حرکت و حرفهای عاقلانه درحال حاضر همینه.
چون دنیا بهرحال ایدئال نمیشه به این سادگی و بهتره بجای مطلق گرایی غیرواقعگرایانه، برای بهتر شدن وضع موجود (یا حداقل بدتر نشدنش) تلاش کنیم.
ولی اتفاقا خواستم یک ابراز محبت واقعی هم بکنم کمی تحویلش بگیرم حداقل.
بیچاره بچه خوبیه شاید خب این نقش و وظیفه رو داره و این تلاش در جهت برقراری ارتباط و دوستی هم که بد نیست حالا ما نباید همه چیز رو همینطوری به نیت بد بگیریم و بد رفتار کنیم.
ما هم ابراز محبت و دوستی میکنیم چه اشکالی داره؟
تازه فرماندهء سنت کام رو هم دوست دارم :e057:
همینطوریا!!
یه احساسه فقط.
نمیدونم گاهی بعضی آمریکایی ها رو حداقل دوست دارم.
آخه فیلم و اینای نظامی هم دارم میذارم نگاه میکنم حال میده احساس میکنم یکسری اصول و آدمهای بدردبخوری هم توشون هست.
همه که آدم بد نیستن.
بالاخره یه قدرت و نظام و اصولی هست هرجایی وگرنه چیز درست و حسابی درست نمیشه هیچوقت.
میدونید که من بهرحال قدرت رو خیلی دوست دارم.
هرجا قدرت باشه منو مجذوب خودش میکنه.
و اگر کنار این قدرت اثری از ویژگیهای متعالی/ابرانسانی هم دیده بشه که دیگه واقعا منو شاد و امیدوار میکنه.
اینکه خوب و مهربان حرف بزنیم و مطلق گرا نباشیم و نرمشی هم نشون بدیم لزوما مخالف خرد و راستی نیست.
بنظر من حرکت و حرفهای عاقلانه درحال حاضر همینه.
چون دنیا بهرحال ایدئال نمیشه به این سادگی و بهتره بجای مطلق گرایی غیرواقعگرایانه، برای بهتر شدن وضع موجود (یا حداقل بدتر نشدنش) تلاش کنیم.