12-30-2013, 08:10 PM
folaani نوشته: کوشا دیدی آخرش توی داستان خدامراد حرفی از دین و مذهب و نماز و روزه نبود؟ :e057:خب این چه چیزی رو ثابت می کنه؟
اسمی از پیامبر و امام هم نیامد. حتی کوچکترین اشاره ای بهش نبود.
نقل قول:البته من با همین نوع عرفان حال میکنم! چون با عقل من بیشتر تطابق داره.این تطابق با عقل من چه نوع استدلال و برهانی است؟
نقل قول:بنظر من راههای زیادی برای پیشرفت در بعد معنوی و وارد شدن به سطوح برتر هست.چه دلیلی بر صحت و درستی این راهها وجود دارد؟
نقل قول:ولی نزد عموم تصور اینه که فقط دین و مذهب باید داشته باشی و اگر نداشته باشی وضعت اونور خرابه.عموم استدلال مخصوص به خودشون رو دارن، شما چی؟
اما من اینطور فکر نمیکنم.
نقل قول:همه چیز پیچیده و قابل تردید است.چرا؟
دلیلتان بر این مدعا چیست؟
نقل قول:اما من فکر میکنم بهرحال گریزی از این نیست که هرکس بر اساس خود واقعیش پیش بره.به چه دلیل؟
برای من این راه و زندگی اجتناب ناپذیر بود. این تفکر.
نقل قول:و فکر میکنم اینطوری سرعت پیشرفتم حداکثری شده. حداکثر ممکن برای من در حال حاضر!چرا باید به سرعت حداکثری رسید؟
نقل قول:بهرحال مهم نیست.چرا مهم نیست؟
نقل قول:باید مثل خدامراد بود.به چه دلیلی؟
نقل قول:زیاد سخت نگرفت به خود.باز هم چرا؟
نقل قول:ما تلاش خودمون رو میکنیم در جهتی و تاحدی که براش انگیزه و دلیل و توان کافی داریم.در کدام جهت و تا چه حد و مقدار، چرا کمتر نه و چرا بیشتر نه؟
نقل قول:دیگه نباید که خودمون رو بخاطر چیزهای نامعلوم شکنجه کنیم و آزار بدیم.شکنجه یعنی چه و چرا نباید خود را شکنجه دهیم؟
نقل قول:آدم باید اول در حق خودش مروت و مهربانی و عدالت رو روا بکنه.پایه این استدلال چیست؟
نقل قول:و برای این من به حرف این و اون و منابع دینی مراجعه یا اکتفا نمیکنم، چون بهرصورت قانعم نکردن.نخواستید قانع شوید و یا واقعا قانع کننده نبودند؟