12-23-2013, 03:33 PM
Rationalist نوشته: همان طور که خودتان هم اشاره کردید؛ "روح" در مکاتب فکری گوناگون، به طور متفاوت، گسترده و بعضا غیر شفاف تعریف شده و به باور من لازم است برای پژوهش در ماهیت آن، به دنبال تعریف هایی شفاف و منطقی در مکاتب فکر گوناگون بود.
شما تاکنون چه اندازه در این باره به پژوهش پرداخته اید؟
درود
دانش من در این زمینه نازل است . آنچه می گویم نتیجه مطالعاتی است سطحی از نوشته های بوعلی . ملاصدرا و هگل كه بیشتر با عبارات عربی و اصطلاحات فلسفی درآمیخته كه مبهم و نا مانوس است .
مردگانی بودند كه بعد از یكی دو روز در سردخانه بیمارستان یا در گور خود دوباره سربرآورده . زنده شدند و گفتند شب اول قبر نكیر و منكری ندیدند و ازفشار قبر خبری نبوده . از جمله این زنده شدگان شیخ طبرسی است . كه در محرم سال 530 فوت می كند . شب هنگام كفن دزدی قبر او را می شكافد و او را زنده می یابد .
در تاریخ 6/6/1389 براساس گزارش دیلی میل یك نوزاد نارس در استرالیا كه به تائید پزشگان مرده بود . پس از آنكه مورد نوازش مادرانه قرار گرفت زنده شد .
در تاریخ پنج شنبه 8 اردیبهشت 1390 نیروهای پلیس آمستردام پدربزرگ 97 ساله ای راكه سه روز پیش با حضور خانواده دفن شده بود . زنده از تابوت بیرون آوردند . به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از كی اس ال نیوز . پزشكان بیمارستان رایال آمستردام سه روز پیش برگه تائیدیه مرگ جرالد رازل را امضا و جسد وی را در قبرستان مركزی به خاك سپردند . در سومین روز درگذشت این پدربزرگ نوه 17 ساله اش برای گذاشتن شاخه گل به بالای سنگ قبرش می رود صدای كمك خواستن را می شنود و خانواده را از زنده بودن او باخبر می سازد.
آیا روح آدمی پس از مرگ از قفس تن پر می كشد و جاودانه می ماند ؟ سئوال این است كه اگر روح هنگام مرگ از بدن خارج می شود . پس چه زمانی به بدن ما حلول كرده است ؟ شاید بگوئید لحظه تولد . اما این طور نیست . زیرا انسان در حالت جنین نیز موجودی زیروح است . و تحت تاثیر حالات روحی مادر قرار دارد . اصوات موسیقی را می شنود . با نشاط و اندوه مادر متاثر می شود . و خاطره ای مانوس در ذهن او باقی می ماند .
اگر بگوئید روح در ابتدای تشكیل جنین وارد بدن انسان می شود . بازهم اشتباه می كنید . چرا كه هریك از اجزای تشكیل دهنده تخمك یعنی اسپرم و اوول خود موجوداتی زیروح اند و دارای هوش و احساس می باشند . چون مجموعه صفات و خلقیات و احساسات والدین به جنین نوزاد منتقل می گردد . نوزاد روح خود را از والدین می گیرد ؟ اگرچنین است باید قبول کنیم احساسات ما نیز منبعث از نیاکان باشد .
گروهی بر این باورند كه روح در هیئت خلقیات ژن وراثت در سرشت انسان نهفته . لاكن شرایط زیست محیطی . نوع تغذیه و تعلیم و تربیت بعضی را بارز و بعضی را خفته نگه می دارد . به این طریق ویژگیهای شخصیتی را اندكی تغییر میدهد . تحقیقات پزشكی نشان داده ازدواج با محارم فرزندانی روان پریش خل و چل و منگول به بار می آورده . آیا این پدیده دلیل بر ناسازگاری بین دو روح مشابه نیست ؟ اگر چنین باشد . می توان گفت روح از طریق ژن وراثت از والدین به نوزاد منتقل می گردد .
با این استدلال می توانیم بگوئیم روح ما در گذشته های دور در کالبد نیاکان بوده كه از طریق سلولهای خونی در کالبد شجره دمیده . همچون دانه های زنجیر نسل به نسل منتقل شده تا به ما رسیده . ما نیز این خصوصیات را به نسل آینده انتقال خواهیم داد . تنها از این طریق است كه می توان به تداوم روح نیاكان واقعیت بخشید . در پیگیری و ریشه یابی روح سرانجام به معمای پیدایش بشر می رسیم . كه خود بحثی دیگر می طلبد .
درباره روح و چگونگی وجود آن كتابها نوشته اند . اما همچنان برای بشر ناشناخته مانده است . صرف نظر از آنچه گفته شد اثبات وجود روح به تعبیر علمی نیز محتمل است . به این ترتیب كه بگوئیم طبق نظریه اینشتین در هر فرآیند .مجموع جرم و ماده ثابت می ماند . براین اساس انسان را مجموعه ای از جرم و انرژی بگیریم . یعنی تن را ماده و روح را انرژی فرض كنیم . ما می دانیم در بدن انسان زنده دو دستگاه طپش قلب و دستگاه تنفس مصرف كننده انرژی اند . و دستگاه گوارش با جذب مواد خوراكی تولید كننده انرژی . كه در لحظه مرگ هر سه از كار می افتند . مضاف به اینكه انرژی جنبشی و گرمی بدن نیز از تن می رود .