12-19-2013, 05:18 PM
Dariush نوشته: همانطور که گفتم گویا نوشتههای مرا وارونه میخوانید. من دقیقا کجا گفتم که نژادی میتواند قدبلندتر یا قدکوتاهتر باشد اما نمیتواند باهوشتر یا کمهوشتر باشد؟
استاد تحریف سخن هم هستید و همینطور برای خودتان میروید بالای منبر، قصد پائین آمدن هم ندارید. من کجا گفتم که امروز نژاد باهوشتر نداریم اما نژاد قدکوتاهتر همین امروز داریم؟
Dariush نوشته:Mehrbod نوشته: اینها فرهشت سخن من نیستند. سخن ساده بود:
آیا یک نژاد, همانگونه که میتواند بلندقدتر یا کوتاهقدتر از نژادی دیگر باشد, میتواند باهوشتر یا کمهوشتر هم باشد؟
پاسخ شما چیست, آری یا نه, یا اینکه از بیخ نمیپذیرید نژادی میتواند هتّا بلندقدتر هم باشد؟
نه، یعنی امکانش هست (با قرنطینه کردنِ یک نژاد و دستکاری ژنتیکی یا هر روش دیگری) ، اما امروز چنین چیزی نداریم!
= فرسودن گفتمان.
کسیکه بروشنی میگوید نژاد بلندقد نداریم بروشنی با فرهودها هم سر و کار ندارد (یا شاید در زندگی اش کسی را از
چین ندیده؟ :e405:) و یا شاید تنها فرهودهایی را میپذیرد که در راستای تقویت باورهایش باشند —> political correctness
Dariush نوشته: همزمانکه انسانها را بر اساس نژادشان دستهبندی میکنند بدبینانه بهشان مینگرم.
دستهبندی دیگران به اینکه چگونه دیگران را دستهمیبندند هم ناجور است و چیزی بیشتر از یک یافتیگ (قانون سر انگشتی) نیست:
هر کسیکه میگوید نژاد باهوشتر و کمهوشتر داریم نژادپرست نیست, ولی هر نژادپرستی میگوید که نژاد باهوشتر و کمهوشتر داریم.
دستهبندی مردم بر پایهیِ هیچ سنجهای, خواه هوش باشد خواه نژاد,
خواه فرهنگ نه بد است, نه نااخلاقی, تا زمانیکه بر پایهیِ یافتههایِ راستین و فرهودین باشد.
دستهبندی شما بر پایهیِ اینکه مردم را دو دستهمیکنید, آنهاییکه دیگران را بر پایهیِ نژاد دستهمیبندند (نژادپرستها) و
آنهاییکه نمیبندند (آدمهای خوب) نیز از بیخ نادرست نیست (= یافتیگ است), ولی در جایگاه یک مِهاد نمیتواند به کار رود.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns