11-05-2010, 12:03 PM
sonixax نوشته: کاملن درسته ، برای نمونه همین کاربر آتیلا به وضوح یک پانترک و در فکر تجزیه ایران است ، کافیست به پروفایلشان سری بزنید تا این تصویر را ببینید :
[ATTACH=CONFIG]25[/ATTACH]
البته بنده شخصن از تجزیه ایران ناراحت نمیشوم ، چون خیلی از همین اقوامی که در فکر تجزیه هستند خودشان باعث عقب ماندگی ایران شده اند و اگر بروند و آن چیزی که دست آخر میماند ایرانی اصیل و دلسوز است و کشور را پیش خواهند برد . این تجزیه طلب ها هم در بهترین حالت کشوری مانند آذربایجان راه میندازند که یکی از عقب مانده ترین کشور های جهان است و مردمش همه در فکر فرار و مهاجرت به اروپا هستند ! البته 200 سال دیگه ادعا میکنند که بومی اروپا بودند و سعی میکنند که اونجا رو هم از هم بپاشونند
تو ناراحت نمیشی دیونه میشی وقتی بفهمی دیگه براتون نه اذربایجانی مونده تا از مس سونگون یا نفت مغان استفاده کنی نه خوزستانی مونده تا نفتش بالا بکشید برای تهرانی که کوچکترین منبعی رو نداره خرج کنه تو ایران منهای خوزستان کنی ایران از این افغانستان که دوست و برادر و همزبان و هم خونتونه هم عقب میوفتید.....
در ضمن من یه پان ترکم و به ایت خاطر خلق شدم تا ریشه پان فارسا رو قطع کنم چون ما هرچی بگیم نگیم پان ترکیم پس بهتر پان ترک بودنم قبول بکنیم