نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر !

Havadar_e_Democracy نوشته: من تو برنامه ای دیدم دوتا کشیش به همین مورد اشاره کردن که عیسی گفته هر کس بعد از من بیاد کذاب هست!!! همونجا هم گفتن کجای کدوم انجیل این نوشته شده اما من الان دقیقا یادم نیست...
گفتن فقط تو یه انجیل که مورد قبول هم نیست ظاهرا اسمی از احمد اومده...[COLOR="Silver"]

---------- ارسال جدید اضافه شده در 07:26 PM ---------- ارسال قبلی در 07:16 PM ----------

[/COLOR]آها یادم اومد!! فکر کنم فقط تو انجیل برنابا اسمی از احمد اومده که اصالت این انجیل مورد شک هست.
انجیل برنابا
انجیل برنابا

انجیل برنابا نمی‌تواند ‌آن کتابی باشد که قرآن تحتِ‌عنوان «الإنجیل» از آن یاد کرده و خود را مصدِّق آن خوانده است. قرآن تصریح دارد که «الإنجیل» نزد مسیحیان معاصر با اسلام موجود است:‌

[HIGLIGHT]«يَجِدُونَهُ مَكْتُوبًا عِندَهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَالإِنْجِيلِ» (یعنی:‌ می‌یابند آن را، به‌صورت مکتوب،‌ در نزدشان، ‌در تورات و انجیل.»)[/HIGLIGHT]

یا، آمده است:‌

وَ[HIGLIGHT]آمِنُواْ بِمَا أَنزَلْتُ مُصَدِّقاً لِّمَا مَعَكُمْ (یعنی:‌ ایمان آورید به آن‌چه نازل کرده‌ام که آن مصدق چیزیست که نزد شماست.)[/HIGLIGHT]

توجّه شود که خطاب این آیه متوجّه اهل‌کتاب است. به اهل‌کتاب می‌گوید که به این قرآن ایمان آورید چون به راستی و درستی آن‌ کتابی که نزد خودتان است گواهی می‌دهند و هم‌خوان با آن است.

حال، این انجیل مشهور به برنابا حتی به ادعای خود اسلام‌گرایانی که به‌نفع آن تبلیغ می‌کنند، ‌هیچ‌گاه نزد مسیحیان نبوده است و به ادعای آنان در جایی در یک کتاب‌خانه‌ی خیلی سرّی و خیلی عحیب و غریب (مثل خانه‌ی خانم هویشام) توسط پاپ مخوف پنهان شده بوده است.

البته، ‌بگذریم که هیچ محقق جدی و معتبری نیست که تاریخ پیدایش یک چنین اثر جعلی‌یی را به پیش از قرون وسطا ببرد. تنها دو نسخه از این اثر موجود است که متعلق به قرون شانزدهم به بعد هستند و هر دوی آنان نیز توسط مسلمانان تزئین و کتابت شده‌اند. این اثر محتملا یک اثر جعلی توسط مسلمانان است تا آن را بازیچه‌ای برای تبلیغ برعلیه مسیحیت قرار دهند.

پس، انجیلی که قرآن مبلغ آن است چیزی نیست جز آن‌چه به‌عنوان متون آسمانی از دست‌ِکم اواخر قرن قرن نخست میلادی تا اوائل قرن دوم تا به امروز نزد بدنه‌ی اصلی مسیحیت همواره بوده است. به‌وضوح، قرآن خود را مصدِّق این کتاب که در قرن هفتم میلادی قطعا نزد مسیحیان بوده، خوانده است.

[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آن‌ها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)

فرزندان این عصر در مناسبات خود با هم‌عصران خویش از فرزندان نور عاقل‌ترند. (لوقا ۱۶ : ۹)

(ترجمه‌یِ هزاره‌یِ نو)
[/INDENT]وب‌لاگِ من: پژوهش‌های شاه‌پور برنابا جوینده
پاسخ

پیام‌های این موضوع
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط sonixax - 11-03-2010, 04:23 PM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط Anarchy - 11-03-2010, 04:56 PM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط Jooyandeh - 11-04-2010, 08:20 PM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط Jooyandeh - 11-04-2010, 08:34 PM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط sonixax - 11-04-2010, 09:23 PM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط Jooyandeh - 11-05-2010, 05:12 AM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط باده - 05-19-2015, 07:18 PM
محمد بن عبدالله ، آخرین پیامبر ! - توسط Agnostic - 05-20-2015, 06:17 PM