11-12-2013, 12:20 AM
Mehrbod نوشته: زور هم بهتره نشود, ولی پیشانگاشت آن میتواند اینجوری باشد که از ١٨ سالگی به آنور, اگر پیشامدانه مغز اتان
در تصادف و ... به کل از کار افتاد, اندام شما را به دیگران ببخشند, مگر آنکه خودتان گفته باشید چنین چیزی نمیخواهید.
این میشود opt-out, بجای opt-in.
به نظر من بهتر است هر کسی که به سن 18 سال رسید خودمان برویم سراغش و بگوییم که میخواهد یا نه ، همان طور که یقه اش میکنیم که شناسنامه و ... دریافت کند ! و این انتخاب هم قاعدتن باید برگشت پذیر باشد .
در مورد زیر 18 ساله ها هم که والدینشان/سرپستانشان تصمیم میگیرند .
چون سیستمی که خود به خود هر فردی که اعلام نکرده باشد نمیخواهد اعضای بدنش اهدا شود خواه نا خواه سرانجام به فساد و جنایت کشیده میشود . پس باید یک راهی برای پرهیز از آن وجود داشته باشد و آن اعلام همین مساله هستش و در صورتی که قراره کارت نباشه و ... باید اعلام این مساله به محض ورود به 18 سالگی اجباری باشد .
در حال حاضر هم همین سیستم کارت گرفتن و اعلام کردن بد نیست و جواب میدهد . در آینده که پزشکی بیشتر پیشرفت کرد و بیشتر میشد از اعضای بدن استفاده کرد یا آنها را در شرایط آزمایشگاهی زنده نگاه داشت احتمالن قوانین مربوطه هم عوض خواهد شد .
البته من فکر کنم در آینده ای نه چندان دور بشود با استفاده از سلولهای بنیادین و علم ژنتیک و ... از DNA خود افراد عضو بیمارشان را در شرایط آزمایشگاهی بازتولید یا کشت کرد که 100% با بدن میزبان مچ خواهد بود . فکر نمیکنم آن زمان خیلی دور باشد چرا که هم اکنون در باره بافتهایی که پیچیده نیستند وجود دارد .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری