09-12-2013, 10:51 PM
فریاد نوشته: خیر، جمعا حدود صد و بیست هزار ایرانی و ایرانی تبار در آلمان زندگی میکنند، منبع
عزیزم من برای شما از دویچه وله (که خود ویکی پدیا منابعش رو پاس میده به اون) منبع گذاشتم . این بچه بازیها دیگه چیه ؟!
فریاد نوشته: طبق همان سند، ایرانیان با آنکه تعداد شان از افغان ها کمتراند ولی جرم و جنایت شان بیشتر.
من پیشتر به شما نشان دادم که جمعیت ایرانیهای آلمان دست کم 2 برابر افغانهاست . یک لینک از ویکی پدیای فارسی که نشد سند !!!!
محض اطلاعِ دوباره :
نگاهی آماری به پناهندگان ایرانی در آلمان | پناهندگی و پناهندگان ایرانی در آلمان • صفحه ویژه | DW.DE | 20.08.2013
نقل قول:شمار پناهندگان ایرانی در آلمان در چند سال اخیر پیوسته افزایش یافته است. از سال ۱۹۸۴ که انتشار آمار پناهجویان در آلمان آغاز شد تا پایان سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۲۶ هزار پناهجوی ایرانی از آلمان تقاضای پناهندگی کردهاند.
تنها شمار متقاضیان پناهندگی بیش از 126 هزار نفر بوده بعد شما میگی جمعیت ایرانیها از افغانها کمتره ؟ :))))))))) (ریاضی چند شدید ؟)
شمار افرادی که بدون پناهندگی مانند تجارت / دانشجویی به اینجا مهاجرت کرده اند + شمار زادگان ایرانیان در آلمان تعداد را به حدود 250 هزار نفر میرساند .
فریاد نوشته: این شما هستید که بدون اطلاعات کافی اینجا درافشانی میفرمایید. همسایهء شما در خواست پناهندگی اش رد شده بوده، ایشان
(Abschiebungsschutz) داشته،
من دارم با کسی صحبت میکنم که قدر چغندر از قوانین آلمان نمیدونه ! یحتمل تا حالا هم از شهرشون فراتر نرفته ! به تمام افغانها مگر موارد بسیار نادر طبق ماده 60 بند 2 تا 7 که بالاتر هم گفتم و شما بدون دانش کافی کپی کیلویی فرمودید (اون هم قطعن از روی پست قبلی من یک چیزی سرچ کردید پیدا کردید) داده میشه . اون موارد نادر هم اغلب کسانی هستند که بیش از 8 سال بررسی درخواستشون طول کشیده و در تمام این مدت شهروند خوبی بوده اند .
فریاد نوشته: جناب پناهنده در آلمان نشسته، بد رفتاری ها و ظلم ستم که در حق بی پناهان افغان در ایران صورت میگرد را با استدلال های سست و بی مایه میخواهد توجیه کند. بقول مشیری توبره سنگین کینه و تعصب را از ایران با خود حمل کرده، از افغان ها یک هیولای برای خودش ساخته که هر لحظه او را عذاب میدهد.
جناب ررررررررررروشنفکر نما در ایران نشسته ! فوق فوقش تا شمال رفته و فراتر از اون رو ندیده بعد داره از قوانینی حرف میزنه که قدر هویج ازشون سر در نمیاره !!!! برای استدلال هاش هم متوصل میشه به دروغ و آمار سازی !
طرف داره در شرایطی از مهاجرین دفاع میکنه که هموطن های خودش پوستشون داره کنده میشه ! به قول معروف انقدر عقبی رفته از اون ور بوم افتاده .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری