09-07-2013, 11:32 AM
sara نوشته: بی باک گرامی
تصور میکنید این قتل های ناموسی فقط برای هموطنان افغانی هست ؟
شما از برخی از طوایف ایرانی خبر دارید که به خاطر موضوعات بسیار کوچک دختران خودشون رو می کشند و بعد از طرف قانون
به راحتی تبرئه می شن ؟
من دارم به جامعه مهاجر نگاه میکنم .
مهاجر در برابر مهاجر .
sara نوشته: گذشته از اینها رفتار بسیار بدی با افغانی ها در ایران میشه .
بدترش اینجا در اروپا باهاشون میشه ولی جیکشون هم در نمیاد !
بعد مگه در ایران با خود ایرانی ها رفتار خوبی میشه که بخواد با یه مهاجر بشه ؟!
sara نوشته: اون چیزی که ما در روزنامه ها و در صفحه حوادث می خوانیم چکیده و گزینش اتفاقات در جامعه است و سوئوال اینه که آیا در ایران و بین ایرانی ها این اتفاقات نمی افته ؟
بالاتر پاسخ دادم .
sara نوشته: محروم کردن این عزیزان از تحصیل در رشته های مورد نظر و مشکل اقامت حتی برای کودکانی که در ایران متولد شده اند ، درد است درد بی وطنی و آوارگی و یک جورایی به درد بی هویتی تبدیل شده .
ببینید کسانی که خودشون در کشورشون این طوری میکنند با یه مهاجر
[video=youtube;luB8CLaror8]http://www.youtube.com/watch?v=luB8CLaror8[/video]
چه طور توقع دارند در یک کشوری که مردم خودش همه جوره زیر فشار هستند رفتار خوبی باهاشون بشه ؟!
sara نوشته: تعیین کردن مشاغل سطح پایین برای این قشر باز هم از نوع دیگر نژاد پرستی به حساب میاد بدون توجه به استعداد هایی که ممکنه در بین این قشر باشه .
من دوستان افغانی دارم و متاسفانه بنا به همین شایط نا برابر و غیر انسانی شرایط خوبی برای زندگی در ایران ندارند .
تمام اینهایی که شما میگید در شرایطی صدق میکنه که ایران سوئیس باشه و تمام مردم در رفاه کامل !!!
وضعیت مردم خودمان هزاران بار بیشتر از هر مهاجر دیگه ای در اولویت قرار داره . در تمام دنیا همین طوریه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری