08-25-2013, 02:43 PM
agn0stic نوشته: جناب Russel در جواب به پست شماره 72 باید عرض کنم اینجور سخن گفتن شما که وقتی بنده حرف از ظلم هایی که به زنان شده میکنم شما میاید میگید 10 برابرش به مردها ظلم شده باعث این نمیشه که ظلم هایی که به زنان شده رو نادیده بگیریم. مثل این میماند که وسط یک کنفرانسی که ملت دارند در مورد نقض حقوق بشر در بحرین سخن میگویند و مثلا میگویند در فلان تظاهرات مسالمت آمیز 10 نفر کشته شده اند یک نفر پابرهنه بپره وسط جلسه داد بزنه بگه دارند تو سوریه 100 تا 100 تا میکشن بعد شما گیر دادید به اینکه در بحرین 10 نفر کشته شدن؟ بخاطر اینکه تو سوریه نقض حقوق بشر شدیدتره پس باید بیخیال نقض حقوق بشر در بحرین شد؟! یعنی اون 10 نفری که تو بحرین مردن آدم نیستن؟! از لحن سخن گفتن شما اینطور میشه نتیجه گرفت.من و دیگر دوستان برخلاف شما و باقی فمینیستها هیچگاه مشکلات زنان را انکار نکردهایم، معنای اینکه مشکلات مردان بیشتر از زنان بوده نشان دادن این است که جعل معنی فمینیسم بعنوان برابری خواهی جنسیتی و عدالت طلبی مضحک است و راه حل مشکلات جنسیتی جز راهکارهای فمینیستیست که در نظرشان مهمترین مشکل جنسیتی انسانها توجه به از اندازه به زنان مطلقه است !
مثال شما هم طبق معمول بی ربط است، زن و مرد دو جنس هستند که تمام انسانها را شامل میشوند، حق یکی میشود مسئولیت دیگری و بالعکس و وقتی مظلوم زنان هستند خود فمینیستها میگویند ظالم مردان و مردسالاران هستند.
این شوخی شما مانند این است که در مناقشهیِ سیاه پوستان و رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی کسی کشتههایِ 100 نفر 100 نفر سیاهپوستان را به بعد موکول کند چرا که میخواهد دربارهیِ کتک خوردن چند تن از سفیدپوستان صحبت کند !!
agn0stic نوشته: شما میفرمایید در بازی ناموس بازی بازنده مطلق مردان هستند و کلا بازی را عوض کردید! بنده گفتم اگه دیدگاه این پسرها سنتی هست چرا وقتی پای دختر مردم (ناموس دیگران) وسط میاید به کمتر از سکس راضی نمیشوند ولی وقتی پای ناموس خودشان به وسط میاید سلام کردن با پسر غریبه ایراد دارد؟ این دیدگاه نه سنتیه نه مدرن این دیدگاه یعنی من اصولا با هر چیزی که حال کنم موافقم! در رابطه با دختر مردم حال من تو اینه که اون به من بده در رابطه با خواهر خودم حال من در اینه که با پسر غریبه سلام علیک هم نکنه. حالا محل بازی را فهمیدید؟! نکنه باز هم مردان در این بازی بازنده هستند؟! اسپاگتی نصیب کنه از این باخت ها!
«با هر چه حال کنم موافقم» یعنی همان معیار دوگانه چنانچه برای شما لیست این معیارهای دوگانه را نوشتم و همچنین یادآور شدم همین دختران که میفرمایید امروز به ناموسبازی معترضند همچنان در موقع نیاز به جانفشانی مردان انتظار آنرا دارند و اگر شما امنیت خواهرتان را قبول نکنید کسی (از جمله همان خواهرتان) دیگر نه مرد حسابتان میکند نه آدم و... .
جالب است، شما برای ما توضیح دهید کتک زدن و کتک خوردن برای ناموس دقیقا چگونه حالی میدهد (آن هم در مقایسه با لذت سکس) که این پسران منفعتطلب مطابق آن عمل میکنند، تو را به اسپاگتی بما هم توضیح دهید ما هم قانع شویم از این به بعد برویم اخلاق را کنار بگذاریم از این حالها بکنیم !!
agn0stic نوشته: اول از همه میفرمایید اینکه بنده میگویم سیاست شما سکوت است مهملی بیش نیست اما موضع گیری نمیکنید و باز هم سیاست سکوت رو در پیش میگیرید! دوما میگویید اینکه بنده از مشکلات زنان سخن میگویم اما از مشکلات مردان سخن نمیگویم صرفا به معنی انکار مشکلات مردان از سوی من نیست اما در جمله بعدی بنده را با یک سری فمینیست هایی که من با آنها هیچ ارتباطی ندارم پیوند میزنید و میگویید بنده هم مشکلات مردان را انکار میکنم! در نهایت هم می گویید اگر مردان اختیارات بی پایان قانونی دارند چرا اکثریت زندانیان سیاسی را مردان تشکیل میدهند!اینکه شما خودتان نمیدانید این چرندیاتی که تکرار میکنید تولیدات و جعلیات عزیزان زحمتکشان فمینیست است مشکل من نیست گرامی.بعد هم شما خودتان چند خط بعد زنان را نه سر پیاز میدانید و نه ته پیاز، قبلتر هم خودتان چندین بار گفتید که جامعهیِ مردسالاریست و به همبن خاطر مسئولیت هر چه در آن میگذرد با مردان است و چنین مهملاتی، بنابراین ما شما را به جایی نبستهایم و برچسب بیخود نزدهایم، چرا که اساسا شما همه آنچه به آن معترضیم را باور دارید ولی در بهترین حالت متوجه آن نیستید.
agn0stic نوشته: من کی چنین سخنی گفتم؟! لطفا از این به بعد سخنان بنده را فقط بخوانید و برای خودتون معنی نکنید. بعد شما که انقدر مثال های جنگی میزنید در چند درصد جنگ های تاریخ زنان سر پیاز یا ته پیاز بودند؟! اما غیر از این بوده که یک پای همیشگی بسیاری از جنگ ها تجاوز به زنان بوده؟! اگر فقط 1 درصد قربانیان جنگ زنان باشند در بسیاری از جنگ ها در طول تاریخ زنان همان 1 درصد هم نقش نداشته اند.من وقتی از جنگ سخن میگویم قصه تعریف نمیکنم، همین امروز هم دوباره لازم به گوشت دم توپ شود پسران ایرانی را دوباره به قربانگاه میبرند.از جنگ و ایجاد امنیت برای ناموس وطن و ناموس خودتان (خواهر و مادر و زن و...) میگویم شاید به باغ بیایید و متوجه تفاوت مشکل ِ «تکه پاره شدن جلوی توپ» و «متلک شنیدن در خیابان» و حتی «بردگی و تجاوز»، وقتی تمام مردان از دم سلاخی شدهاند شوید، بلکه به باغ بیایید متوجه شوید که معنی مزیت چیست و مصداق آن کدام است.
agn0stic نوشته: آن کسانی که گفتم در فیسبوک اعتراض میکنند همان هایی هستند که در بالاتر گفتم با هرچی حال کنند موافقند. اعتراض هایشان هم منشا زیر شکمی دارد نه منطقی. اون دختر هایی که اونها از دستشون ناله میکنند اگر حاضر بشند با اینها بخوابند دیگه ناله ای نمیکنند اما اینکه اون کار چه عواقبی برای اون دختر داره تخمشون هم نیست و خودشون موقع ازدواج دنبال دختری میگردند که باکره باشه. بله جناب Russel حالت ایده آل از نظر اون آقایون معترض این هست حالا ببینید میتونید محل بازی را عوض کنید که مثل اون مثال ناموس بازی مردان را بازنده مطلق کنید!آن اعتراضها نمونه ایست از مردان و پسران ایرانی که سرگردان از دروغهایِ سنتی و مدرن پیرامون دینامیک روابط زن و مرد گیج شدهاند و از ناچاری با فحاشی خودشان را خالی میکنند،و بلی، ریشهیِ زیر شکمی دارد چرا که برای یک سکس هزار جور باج باید بدهند و در آخر هم سر از زندان درآورند و چرندیاتی مانند آنچه شما میگویید را بشنوند دربارهیِ رذالت و نفهمی مردان ایرانی؛ اتفاقا هر چه دارند از همین دلایل زیر شکمیست که اگر نبود اهرمی برای اخاذی و ادامه این سیستم انگلی نبود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound