08-18-2013, 08:09 PM
یه نفر نوشته: اول اینکه چه اشکالی داره من با فونت tahomaبنویسم؟! چرا نوشته من ادیت میشه؟! :-(اول اینکه یکبار بتوضیح دادیم در تالار مربوطه که چرا نوشتارهای باید به فرمت استاندارد باشد و اندازهاش هم بزرگ نشود، که همان یکبار هم با توجه به پاسخی که دادیم مشخص شد بیهوده بوده.از اینجا به بعدش تنها اعمال قانون است.
دوم اینکه امروز تعریف شما از فمینیست همان مدافع حقوق زنان است. دیروز چه بود؟ فردا چه خواهد بود؟؟!
بحث های پورنو استار که میخواندم فهمیدم چقدر فمینیست از نظر شما (نه فقط شما) همان دفاع از حقوق زنان است...
اینکه مردان بی خرد چرا اینگونه فکر میکنند از گفتنش عاجزم..
دوم اینکه تعریف من، تعریف من است، لازم نیست طرف مقابل با معیاری که من برای تشخیص استفاده میکنم موافق باشد، برای مثال در مورد امثال خود شما که میگویید مسلمان نیستید، ولی از دست الله دلگیر هستید و لقب حضرت در خطاب قرار دادن پیامبر و امامان شیعه از دهانتان نمیافتد.اینها در تعریف من مسلمانیست و مهم نیست با تعریفهایِ خودفریبانه و همراه با مالهکشی دیگران با آن موافق باشند یا مخالف، اصراری هم نیست حتی طرف قبول کند، فمینیست و مسلمان و اینها فحش نیست لزوما دسته بندی و توصیف عقاید است با مرزبندی و تعریف شخص من.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound