08-18-2013, 01:46 PM
Dariush نوشته: خب من هم نگفتم که گزینشگر تماما زنان هستند که پسر جان؛ گفتم بخشی اساسی از این بازی را زنان میگردانند(بازی گزینشِ جنسی)؛ مسلم است که با مدرن شدنِ جوامع، فرمِ بازیِ سنتی در حالِ دگرگونیست و هالهی پرنسسیِ زنان در حالِ ترک برداشتن و بیش از گذشته برای موردِ توجه قرار گرفتن رقابت می کنند؛ اما این روالِ بازی اگر در گذشته 80 درصد به 20 درصد بود، امروز شده 70 درصد به 30 درصد. هنوز گزینشگرِ اصلی زنان هستند؛ نه؟ فردا با ریش و موی و لباسِ ژولیده بروید در خیابان، اگر توانستید به یک دختر شماره بدهید، بیایید من از موضعِ مردسالارِ زنخوار به موضعِ زنسالارِ مردخوار تغییر موضع خواهم داد. در همان حال زنی با همان نسبتِ ژولیدگی را به خیابان بفرستید و ماشینهایی که جلوی پایش میایستند را رصد کنید...داریوش جان امروز هم باز گزینشگر زنان هستند و کمتر که نشده بیشتر هم شده، این هم مغالطه دوستان است که هایپرگامی زنان و رقابت زنان (تقریبا تمام زنان) برای رسیدن به کمتر از چند دهم درصد از مردان را میخواهند جعل کنند به اینکه گزینشگر جنسی زنان نیستند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound