08-18-2013, 01:10 PM
Russell نوشته: آن دوستان که ازشان نقل قول میکنی عادتشان است هر جا واقعیتی که میگوییم باب طبعشان نباشد ما را به این نمایی و آنمایی متهم کنند، و جهان واقع را هم بخاطر مطابقت نداشتن با مهملات ایدئولوژیک خود سرکوفت بزنند.من از دوستان دفترچه ای نقل قول کردم نه دوستان فمنیستی:)) (راستش من دوست فمنیست تقریبا ندارم!:)) )نقل قولم هم همون "درست نمایی" بود نه بعدش:)
میدانیم که در ایران چنین است و همانها که اه اه به آن میگویند خودشان مثل ما میدانند که این روش بسیاری موارد کار میکند، در لاس وگاس هم باشی برای باز کردن راه و جلو رفتن چنین روشهایِ عجیب هست و هیچ چیز درباره سکس و تابوها سر راست نیست.
و البته باز هم مغالطه و نادرست است، این ادعا که متلک انداختن حتما باید تنها راه ارتباط باشد تا بشود درباره سکس و برقراری رابطه باشد، البته در جامعه ایران جز دانشگاه و مکانهایِ آموزشی مثل کلاس زبان و...، میشود گفت که خیابان و متلک اگر تنها راه ارتباط نباشد یکی از راههایِ اصلیست.
در آمریکا هم بسیاری مردان بخاطر دادن نبود راه درآمد برای دادن خرج زن و بچه میروند ارتش و تکه پاره برمیگردند.در جامعه چیزی که مهم نیست خواست فردیست، من معتقدم انتخاب افراد از همه نظر باید آزادانه باشد، همانقدر که دادن نفقه و مهریه و زندان رفتن بخاطر و خدمت زوری سربازی و ریختن فلهای پسران ایران جلوی تانک صدام بد است و باید انتخاب داشته باشند، قرار گرفتن در شرایطی که درخواست سکس بیش از میزان علاقهیِ فرد است هم بد است.منتهی عزیزان چون میدانند و نشان دادیم که علت این تقاضای زیاد چیست انتخاب میکنند که دنبال علت آن نروند و مانند مانیفستهایِ کس و شعر و همیشگی فمینیستی تنها مردان را محکوم کنند و تکه پاره شدن اجباری مردان در حوادث کاری و میدان جنگ برای یک لقمه نان اجبار و مسالهای جنسیتی نباشد ولی توجه زیاد به خانم، جوری که خدایی نکرده ناراحت شود و اندکی بیش از میزان علاقهاش باشد میشود فاجعهیِ بشری و محشر کبری !
مکان های آموزشی+مکان های کاری+پارتی(به جای بار)+پارک+اینترنت+بعضی مکان های تفریحی==>ایران
در خارج مکان های ورزشی و سایر مکان های تفریحی! هم بهش اضافه میشند:))البته در همه حال محدودیت ها در ایران بیشتره ولی ما در دهه 60 نیستیم که دیگه فضا رو اونقدر محدود تصور بکنی.
بعد نکته جالب برای من این هست که متلک ها رو راه "جذاب" ارتباطی بدونیم:))
عزیز من در همون آمریکا بسیاری از زن ها هم کار میکنند حالا ارتش رفتن رو دیگه توی سر زنان نزن!قبلا هم گفتم سربازی اجباری ستم در حق مردان هست ولی انتخاب رفتن به جایی که در اونجا برای پول درآوردن باید آدم کشت! قضیش متفاوته:)
در مورد اون توجه هم کلا got it wrong :))
فکر کنم تنها جایی که اختلاف نداشتیم این باشه:
نقل قول:در جامعه چیزی که مهم نیست خواست فردیست:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-