08-18-2013, 05:50 AM
Dariush نوشته:در مورد شاشیدن! باهات موافقم و از این جهت من میگیم باید در ازدواج شاشید!:)))
از استدلالهای پرگهرِ شما بهره بردیم فراوان؛ آنقدر که دیگر توانِ ارائهی هیچ استدلالی نداشتیم :))
همه چیزِ آنچه اینجا میگویید ناشی از ناتوانی شما از درکِ یک رابطهی انسانیست؛ رابطهای که بر مبنای پول بنا شده باشد باید شاشید در آن و آن دیگر رابطه نیست، معامله است. شما خودتان نمیدانید که نوعی خفیف از روسپیگری را در حالِ درستنمایی هستید (البته مشکلی ندارد، فقط جهتِ اطلاع گفتم). علاوه بر اینها، زیبایی مثلِ پول که شما باید برای آن در ایران به شدت زحمت بکشید اکتسابی نیست و شما زیبا به دنیا میآیید یا نازیبا.
nasty undead has something to say :))
cosmetic surgery:Surgery that modifies or improves the appearance of a physical feature, irregularity, or defect
البته به جز عمل های مرتبط با سینه و ران و... حتی عمل های دندان پزشکی میتونند نوعی جراحی زیبایی به حساب بیاند:))
بنابراین تا اینجا فهمیدیم که زیبایی هم میتونه اکتسابی باشه:)(اتفاقا مثل اینکه زیبایی های اکتسابی! در ایران شایع شده که خیلی ها هم ازش شاکیند!)
حالا نکته مهمش اینجاست که آیا در روابط داشتن معیارهای اکتسابی! درسته یا معیارهای های مادرزادی و غیر اکتسابی؟!(که خیلی هاشون هم دیگه با تکنولوژی امروز ممکنه اونقدرا مادرزادی نباشند!)
برای نمونه تحصیلات دانشگاهی یک معیار اکتسابیه، درآمد یک معیار اکتسابیه،تیپ و ظاهر تقریبا اکتسابیه،شخصیت تقریبا یک معیار اکتسابیه،اطلاعات و دانش اکتسابیه و...
زیبایی با مقادیر زیادی اغماض(یعنی آرایش و جراحی های زیبابی!) اکتسابی نیست،نوع خانواده و محیط اکتسابی نیست و...(در پیدا کردن موارد غیر اکتسابی دچار مشکل شدم!)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-