08-17-2013, 09:31 PM
agn0stic نوشته: گفتم کره ای ها همگی از یک نژاد هستند چرا کره جنوبی انقدر پیشرفته هست و کره شمالی انقدر عقب مانده؟ اگر هوش و ذکاوت دارند پس چرا کره شمالی وضعش خرابه اگر کودن و احمق هستند پس چرا کره جنوبی انقدر پیشرفته هست.
در جوابتون باید بگم که کره ای ها همشون از یک نژاد و فرهنگ و دین نیستند ! اینکه همشون چشم بادامی هستند دلیل نمیشه که همشون از یک نژاد باشند . در چین هم هستند قومهایی که نژادشون با کره ای ها یکی هست .
در ضمن من پیشتر هم گفتم یادم نمیاد حرفی از ژن زده باشم !!!! ما و آلمانی ها هم پایه ژنتیکی مشترک داریم و خیلی هامون هم ژن غیر آریایی نداریم . ژن که نشد دلیل !!!
در مورد پیشرفت کره جنوبی باید خدمتتون عارض بشم که کره جنوبی 40 سال پیش از افغانستان هم عقب مانده تر بود این آمریکا بود که دستش رو گرفت و بلندش کرد کما اینکه از نظر فرهنگی (به طور کلی) هنوز هم عقب مانده هستش .
کره شمالی ها هم از نظر فرهنگی فرقی با جنوبی ها ندارند فقط سیاستمدارانشون با آمریکا و غرب حال نمیکنند در نتیجه تحریمهای غرب باعث شده فقیر و بدبخت باشند (چیزی که در انتظار ما هم هست فقط ما چون نفت داریم شاید یک مقداری دیر تر) .
همچنین محض اطلاعتون باید بگم کره جنوبی هیچ چیزی از خودش نداره ! تمام صنایعش از بیخ آمریکایی و وابسته به آمریکاست .
هنوز که هنوزه در همون کره جنوبی مساله ازدواج و طلاق یک تابوی عجیب و غریبه و احترام به شوهر واجب و اگر نکنی ترد میشی و از این مدل مزخرفات .
اینکه بقیه دوستان شما در دانشگاه!!!! پاسخی نداشتند دلیل نمیشه که پرسش شما بی پاسخ باشه . شما یک جایی یک پرسشی رو مطرح کردید که کسی جوابش رو بلد نبوده .
agn0stic نوشته: اگر زنان ایرانی مریض و عقده ای هستند چرا مردان نیستند؟
اگر گوجه فرنگی قرمز است لیکن چرا خیار سبز است !!!!!!!!
agn0stic نوشته: به نظر من که هردوشون به نوعی مریض و عقده ای هستند.
در زبان فارسی شیر و شیر و شیر هر سه یک جور نوشته میشوند ولی هر کدام معانی مختلفی دارند .
اینکه زنان ایرانی مریضی روانی در زمینه افراط در آرایش و عمل و ... دارند دلیل نمیشه که مردان ایرانی هم مشکلات خاص خودشون رو نداشته باشند . ما داریم در این مورد بحث میکنیم نه اینکه حالا مردان ایرانی مرض فلان رو دارند پس ایرادی نداره که زنان هم فلان مرض رو دارند .
agn0stic نوشته: به هر حال وقتی نیازهای طرف (چه مرد چه زن) برطرف نمیشه عقده شکل میگیره و این هم دو طرفه هست.
ربطی به نیاز نداره ، وقتی نیاز برطرف نمیشه هنجار شکنی و قانون شکنی ایجاد میشه نه عقده . عقده به هر حال یک جایی تمام میشود . به طور مثال شما اگر عقده ی انگشت کردن به کون ملت داشته باشید یک جایی ببرنتون و بگن هر چه قدر که میخوای به کون ملت انگشت کن بعد از مدتی از انجامش خسته میشید و براتون عادی میشه و دیگه عقده انگشت کردن به کون کسی ندارید . عجب مثالی زدم :))))
agn0stic نوشته: همانقدر که آرایش های سنگین زنان مایه تعجب هست رفتارهای مردان هم در مقابل زنان مایه تعجب هست. این رو دیگه باید اینجا باشی و از نزدیک ببینی.
ببخشید من از مریخ نیامدم ! اینجا هم به دنیا نیامدم . از همون خراب شده آمدم اتفاقن زمانش هم خیلی نیست که بخوام بگم جو ایران رو یادم رفته و اون موقع اوایل انقلاب بود و از این حرفها !!!
هر چه قدر هم که رفتار هر دو طرف عجیب باشه به محض اینکه یکی از طرفین با تغییر محیط رفتارش عوض میشه و دیگری نه تمام معادله ای که شما ازش حرف میزنید به هم میخوره .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری