08-17-2013, 04:41 PM
agn0stic نوشته: خب وقتی جنابعالی سکوت میفرمایید به این معناست که استدلال های من غلط است؟! خب غلط بودنش را نشان دهید.مثلا چطور؟ بگویم دخترها پریود میشوند اما پسرها نمیشوند، پس پسرها برترند؟
حالا مثلا اگر تعدادِ بیشتری در این فروم به برتر بودنِ دخترها به پسرها رای میدادند، آن وقت دیگر دخترها از پسرها برتر بودند؟
agn0stic نوشته: خب مگه بنده گفتم که رابطه انسانی صحیح رابطه ای هست که بر مبنای پول بنا شده باشد! بنده نگفتم درست هست بلکه میگویم قابل درک هست. خود همون پسری که الان دخترها رو پول دوست میدونه و هزار جور توهین رو نثارشون میکنه اگه الان خودش دختر بود به احتمال قوی یکی بود مثل بقیه. حتی اگه نخواد هم به احتمال قوی شرایط جامعه هدایتش میکنه که بخواد. عزیز اینجا ملاک من ایران هست نه یک جامعه مدرن. لطفا از نگاه اون دختر هم به جامعه اطرافتون نگاه کنید.قابلِ درک هم نیست و کاملا نادرست است. البته ملاکهای هر رابطهای را خودِ شخص تعیین میکند و این حقِ اوست، اما در مقامِ قضاوت برای یک پدیدهی اجتماعی، روابطِ بینِ پسر و دختر، یک رابطهی دوطرفه است که بنا بر اصولِ انسانیاش، ملاکهای انسانی دارد (که خوشچهره بودن هم بخشی از آن است)، حال آنکس که قرار باشد به پول و ثروتِ شخصِ مقابلاش بیش از همه اولویت دهد، علاوه بر نمایاندنِ درجهی بالای سفاحتاش، تقریبا یک روسپی هم هست(چه دختر باشد، چه پسر). توهین و این چیزهایِ دیگر هم که گفتید بیوجه است.
agn0stic نوشته: البته خیلی ها هم بدون زحمت به پول میرسند اینکه یک پسر 20 و چند ساله ماشین چند ده میلیونی سوار شده تو جامعه ای که به قول شما برای بدست آوردن پول باید به شدت زحمت کشید چگونه اکتسابیه؟! به هر حال پول چیزی هست که امکان داره اکتسابی باشه اما زیبایی که کلا انتصابیست پس ملاک پسر تازه مسخره تر هم هست!این دیگر جک است. درصدِ پسرهایی که از روزِ اول با پولِ دَدی ِ پولدار زندگی میکنند، به یک صدمِ درصد هم شاید نرسد؛ اما دختران تقریبا در همه حال آنقدر دلربا هستند که دلِ یک پسر را ببرند؛ در حالیکه پسرانِ بیپول، دانشگاه نرفته و... به کلی از دایرهی انتخابِ هایپرگمی دختران خارج میشوند.
کسشر هم تعاونی؟!