08-17-2013, 04:36 PM
Russell نوشته: من متوجه نشدم چطور از اینکه رابطه دو جنس در ایران از نظر قانونی محدود است، به این رسیدیم که سکس فقط از طریق ازدواج ممکن است و چطور این مظلومیت دخترها شده، چنانچه در این محدودیت دو سویه باز تنها دخترها مجبور میشوند به ازدواج و مشکل زنان است.
حالا از همه اینها گذشته اینها چه ربطی به پول دارد، و البته جالب است باز هم اینجا علت طلاق خیانت شوهر است و اینجا هم زوجها اگر طلاق میگیرند این هم مشکل زنان است !!
البته در جامعهای که سکس دختران فقط از طریق ازدواج ممکن است این تصور که رضایت به سکس خارج از ازدواج زنان مطلقه راحتتر است چندان پدیدهیِ عجیبی نیست، عجیب آن است که شما باز زنان را قربانی این ساختار اجتماعی جا میزنید، مردان یکبار مقصر هستند که چرا تنها راه سکس ازدواج است، یکبار هم مقصر هستند که دنبال سکس خارج از ازدواج با زنان مطلقه هستند !!
رابطه دو جنس به معنای سکس صرفا از طریق قانون محدود به ازدواج نشده است بلکه اکثر دختران حاضر نیستند که خارج از ازدواج تن به سکس بدهند. علت طلاق صرفا خیانت شوهر نیست بلکه تاکید من بیشتر روی این بود که از وسط طلاق کی ضرر میکنه. بنده قصد محکوم کردن مردان را نداشتم چیزی که از نظر من محکوم هست تفکر حاکم بر جامعه هست که با گذار از سنت به مدرنیته این تفکر که برای زنان تحقیر آمیز هست از بین خواهد رفت.
شما میفرمایید اینکه مردان به دنبال سکس با زنان مطلقه هستند چیز عجیب و بدی نیست! بنده نمیخواهم مردان را محکوم کنم چون اون زن مطلقه اگه مرد بود به احتمال قوی خودش یک مردی بود مثل همون مردایی که میخوان با دادن پول باهاش سکس کنن اما اینکه این رفتار مردان را عجیب و بد ندانیم عین بی اخلاقی نیست؟ اینکه مردان زن مطلقه رو به شکل یک زن تن فروش میبینن که میتونن با دادن پول به اون باهاش سکس کنن توهین آمیز نیست؟ اینکه زن مطلقه رو مثل جنس دست دوم میبینن توهین آمیز نیست؟ اینکه یک زن مطلقه رو محکوم میکنن به اینکه زیر هر مردی باید بره توهین آمیز نیست؟