07-28-2013, 10:38 AM
Philo نوشته: 1. ایشان حتی تاکید کردند که ادیان ابراهیمی از کنفوسیوس این مفاهیم را (از جمله قاعده طلایی را) دزدیده اند!
از سخن ایشان معلوم است که ایشان (به درستی) فرض کرده اند که قاعده طلایی در ادیان ابراهیمی وجود داشته:
خب بلی !! البته اول باید یکی مشخص کنه خود کنفسیوس اصلا همچین حرفی زده :e057:
Philo نوشته: می گوید "این جمله (قاعده طلایی، که به فرم های مختلفی قابل بیان است) + خیلی از تعلیمات مذهبی" را کنفوسیوس "پیش از ادیان ابراهیمی" گفته. اشاره به دزدی هم هر شکی را در این باره که ایشان مدعی اند: "قاعده طلایی را خیلی پیش از اینکه ادیان ابراهیمی بیان کنند، کنفوسیوس بیان کرده"، برطرف می کند.
حالا آندد کلی گویی کرده و گرنه ادیان ابراهیمی خودشون فراز و نشیب و تغییر محتوایی کم نداشتن...لازم نیست که حتما زمان ظهور پیامبرشون رو در نظر بگیرید !! تازه اکثر ادیان مدت ها بعد از مرگ پیامبرشون بوده که به طور سیستماتیک شکل گرفتن...
Philo نوشته: 2. اصلا مهم نیست که موسی وجود داشته یا نه، این موضوع نه کمکی به موجه شدن استدلال های شما می کند نه بنده. تنها خواستم عین متنی که در بالای سفر پیدایش تورات خودم نوشته شده را آورده باشم. آنچه مهم این است که "در زمانی که کنفوسیوس زندگی می کرده (چه بسا حدود هزار سال قبل از او) تورات و در نتیجه دین یهودیت وجود داشته است"، شما در درستی این گزاره تشکیک ایجاد کرده بودید.
حتی ما از تاریخ می دانیم که عده ای از یهودیانِ بابلی، کورش را منجی موعود خود محسوب می کردند، این خود نشان می دهد که دین یهود در زمان کوروش (و در نتیجه در زمان کنفوسیوس) وجود داشته است.
من در نقطه آغاز دین یهود تشکیکی نکردم، در زمان نوشتن کتب مقدس شک کردم و اینکه مطالبش رو احیانا از چه منابع دیگه ای به دست آورده !! راسل عزیز هم به نکته خوبی اشاره کردن و همین اومدن نام کوروش در کتب مقدس یهودی ها خودش نشون میده متون اینها کم تغییر و تحول نداشته در طول زمان...
Philo نوشته: 3. درود بر شما، اگر خوب می فهمن پس نیازی نیست از کنفوسیوس دزدی کنند (یا کنفوسیوس از آن ها دزدی کند)، اصلا قاعده طلایی نیازی به دزدی ندارد. علی هم اگر بخواهد بدزدد از تورات (که دم دستش بود) می دزدد نه از کنفوسیوس!
من فکر میکنم بیشتر منظور آندد این بود که این سخنانی که میبندن به ناف الله و اولیای الله رو افراد عادی هم میتونن بگن و گرنه منم فکر نمیکنم اونا قطعا از کنفسیوس دزدیدن !! اصلا بدبخت کنفسیوس چند هزار کیلومتر فاصله داشته با اینا
Philo نوشته: 4. بسیار زیبا گفتید و به نکته بسیار نغزی اشاره کردید، اما این هم کمکی به موجه نمودن سخن جناب آندد نمی کند.
سخن آندد با کمی اغماض و برداشت درست از منظورش و شاید تاکید بیشتر روی اسلام و نه ادیان ابراهیمی ، به نظر من موجه هست...
Philo نوشته: 5. خوب گیر شما اشتباه بود آنارشی عزیز
به نظر خودم که نبود ، حالا اگرم بود شما دیگه صداشو در نیار :e405: