07-17-2013, 09:52 PM
viviyan نوشته: سلولهای مغز با پیری از بین میروند و دیگر هم ساخته نمیشوند محض اطلاع.وقتی تفکر بقیه در همین حد هست، از من چه توقعی داری که استدلال های بزرگتر و آکادمیک تری بزنم؟؟
شما منیت رو چی تعریف میکنید؟ صرفا اینکه بعد از گذر سالها و تغییر در سلولها من به خودم همچنان میگم من؟ یا منظورتون یک سری ویژگی ها و خلق و خوی ها هست؟ مغز با افزایش سن تعدادی از سلول هاش به خاطر کاهش خونرسانی از بین میروند و این باعث تغییر در شخصیت فرد میشود. اگر قسمتی از مغز برداشته بشه شخص دیگر فرد سابق نخواهد بود، مثلا در لوبوتومی که سابقا برای درمان مشکلات رفتاری و اختلالات شخصیت انجام میشد و با جراحی قسمتی از لوب پیشانی رو برمیداشتن، فرد کاملا دیگرگون میشد، شخصیتی پرخاشگر کاملا آرام میشد و ... این تغییر در من نیست آیا؟
برای هوا و عقل هم اونقدر استدلالتون ابتدایی هست که من یکی دیگه خسته شدم بخوام درباره ش چیزی بگم.
بعضی ها در جواب تمام حرف های من فقط مسخره میکنن و شکلک و علامت میگذارند.
در ضمن از شما نخواستم درباره اش چیزی بگید. اگر دوست داشتید چیزی بگید!
منیت از نظر شما چیه؟ شما اگر یه روز خدایی ناکرده، دست و یا پاتون قطع بشه، آیا تغییر میکنید؟ یا همچنان به خودتون میگید «من»؟ پس شخصی که دست و پا و کلیه و .. از دست بدهد، همچنان به خودش میگه من.
سلول مدام در حال ساخته شدن است. حتی یک فرد 100ساله باز هم در حال ساخت سلول هست. ربطی هم به سلول پوست و مغز نداره. مغز هم از این حرکت مستثنا نیست.
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!