07-17-2013, 09:21 PM
یه نفر نوشته: بنظرم هوش مصنوعی در دانشگاه کابل خوانده ای :-)
حالا چجوری هوش مصنوعی رو به روح ربط دادی، خدا میدونه.
در تعریف هوش مصنوعی این جمله اومده >>> هوش مصنوعی، دانش ساختن ماشین ها یا برنامههای هوشمند است.
دانش از کجا میاد پس؟
وقتی شما یه ربات هوشمند میسازی، فقط با 4تا آیسی ARM و AVR و ترانزیستور و ماسفت و CPU سرهم میکنی یک ربات هوشمند ساخته میشه؟؟؟
یا برنامه نویسی هایی که میکنی باعث میشه این قطعات به نحوی رفتار کنند که بهش بگید هوش مصنوعی داره...
پس هوش خودت رو از طریق زبان های برنامه نویسی به کامپیوتر میدی و از اون توقع رفتار های منطقی داری...
به نگرم شما همه آن چند خط و اسم آی سی ها را برای یک خط آخر نوشتید اینکه آخر سر این ما انسان ها هستیم که به آن ها چینش مادی میدهیم ببینید اگر شما فرگشت زیستی را پذیرفته باشید سخن مرا درک خواهید کرد و الا سخن گفتن با شما سودی ندارد همه جانداران زمین نیای مشترک داشته اند تا حالا انتخاب طبیعی بوده است یعنی نئاندرتال بعد هومن(انسان) از این پس انتخاب مصنوعی به گفته خیلی ها انتخاب طبیعی در این قرن اصلاً فرصت گزینش ندارد چه که ما در مهندسی ژنتیک می توانیم انسان هایی بسازیم با ضریب هوشی دو برابر ماکس پلانک در هوش مصنوعی هم همین طور است من با ضریب هوشی 100 و خورده ای یک ریز تراشه کد نویسی می کنم که قدرت اثبات تئوری های بزرگی دارد که از دست یک انسان با ضریب هوشی 160 هم شاید برنیاید پس میبینید کاری را که ایزاک نیوتون(نیوتون خداباور بود و به روح باور داشت) برای فرمول بندی نیروی گرانش انجام میداد این ریز تراشه من بدون داشتن چیز سخیفی به نام روح انجام دهد .