07-16-2013, 10:19 PM
Anarchy نوشته: جعفر بن على بن محمد بن علی بن موسى ،اطلاعی ندارم. اما پسر نوح با بدان بنشست و خاندان نبوتش گم شد..!
برادر حسن العسكری اعتراف میکند که حسن مرد در حالی که
فرزندی نداشت ، بدین خاطر شیعیان وی را جعفر کذاب مینامند بااینکه از سلاله آل بیت است
Anarchy نوشته: خمینی در کتابش حكومة الإسلامیة ص45/46 اعتراف میکند:بسبب ذلـک! ......... سبب ذلک چیه؟ نوشته چون حضور نداشت و غایب بود. نه چون وجود نداشت!!
وبسبب ذلـك تـوزع الورث بـین أمه وأخیـه لمـا مات الحسن العسكری
به این سبب میراثش میان مادرش و برادش تقسیم گردید
Anarchy نوشته: علمای شیعه در باره مادر مهدی میگویند :علمای شیعه همگی او را نرجس میدانند! مطالعه کن
کنیزی بود به نام سوسن و کنیزی بود به نام نرجس ،
و کنیزی بود به نام صقیل ، و کنیزی بود به نام ملیكة ،
و گفته اند اسمش خمط بوده ، و کنیزی بوده به نام حكیمة
و کنیزی بوده به نام ریحانة ، و گفته اند کنیزی سیاه بوده ،
و گفته شده زنی آزاد به نام مریم بوده .!!!!!!
Anarchy نوشته: پس حسن عسکری به شهادت برادرش و خمینی عقیم بوده.خمینی چنین حرفی نزده!
Anarchy نوشته: هنگامی که فارسیان از قادسیه عقب نشینی نمودند و این خبر به یزدگرد رسید که چه اتفاقی برای رستم افتاده و ....و به وی گفتند که بیش از 50000 هزار کشته داشته ایم ! یزدگرد به سرعت به سمت اهل بیتش رفت و در کنارایوان ایستاد و گفتحکیم در شاهنامه این چنین نمی گوید..!
سلام بر تو ای ایوان »»»» «««« بدان من از از تو دور میگردم و سپس به سمتت باز خواهم گشت ، من یا مردی از فرزندانم که زمانش نزدیک نیست ،پس سلیمان دیلمی میگوید : بر ابی عبدالله داخل گشتم و از این قضیه پرسیدم ، و گفتم : منظور خسرو از این جمله چیست ؟ »»»» یا مردی از فرزندانم ؟! گفت : آن مرد یار شما قائم به امر الله ششمین فرزند من میباشد که فرزند من و یزدگرد هستش !!!!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!