07-09-2013, 02:15 PM
ahlobit نوشته: پس شما قبول نداری نباید عقاید دیگران را تقبیح کرد؟
هیچ عقیده ای محترم نیست . من هم برای عقیده دیگران احترام قایل نیستم و قطعن این اجازه رو دارم هر عقیده ای که از نظرم مشکل دار بود رو به نقد بکشم .
ahlobit نوشته: مطمئنم قبول داری اما لااقل به نحو جزئیه
نه ندارم :دی
ahlobit نوشته: پس بگو در چه جائی این اصل حاکم است و در چه جایی نه؟
در هیچ جا !
نهایتن من باید برای صاحب عقیده احترام قایل باشم مادامی که عقیده او باعث نشود که شخص خودش وارد حیطه خصوصی من شود و یا به من بی احترامی کند و یا بخواهد باعث بروز رفتار نژادپرستانه و یا محدود کننده بشود .
اگر شما مسلمانی ولی مسلمانیت را بری خودت نگاه داشتی و با چوب اسلام توی سر بقیه نمیکوبی احتمالن کسی هم به خود شما و نه عقیده شما کاری ندارد .
خوب من دوستان مسلمانی هم دارم که خیلی هم معتقد هستند ولی مدام در حال تبلیغ اسلام و کوبیدن چوب اسلام توی سر بقیه نیستند . خوب طبیعتن در حضور این افراد من نیازی نمیبینم به نقد اسلام بپردازم و یا بگم شماها چون باورمند به اسلام هستید این طوری هستید و فلان و بهمان .
به محض اینکه اسلامشان از درون مغزشان بیرون بزند و بخواهد جنبه عمومی پیدا کند باهاشون مقابله میکنم .
از جمله کسانی که باید به خاطر عقیده تقبیح بشند و زد توی سرشون کسانی هستند که میگن توی ماه رمضون چون ما روزه هستیم و چیزی کوفت نمیکنیم شماها هم حق ندارید جلوی ما یا توی خیابان چیزی بخورید . اینها رو باید توی سرشون هم زد .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری