نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا باید مخالف عقیده خود را تقبیح کرد؟

ahlobit نوشته: پس شما قبول نداری نباید عقاید دیگران را تقبیح کرد؟

هیچ عقیده ای محترم نیست . من هم برای عقیده دیگران احترام قایل نیستم و قطعن این اجازه رو دارم هر عقیده ای که از نظرم مشکل دار بود رو به نقد بکشم .

ahlobit نوشته: مطمئنم قبول داری اما لااقل به نحو جزئیه

نه ندارم :دی

ahlobit نوشته: پس بگو در چه جائی این اصل حاکم است و در چه جایی نه؟

در هیچ جا !

نهایتن من باید برای صاحب عقیده احترام قایل باشم مادامی که عقیده او باعث نشود که شخص خودش وارد حیطه خصوصی من شود و یا به من بی احترامی کند و یا بخواهد باعث بروز رفتار نژادپرستانه و یا محدود کننده بشود .

اگر شما مسلمانی ولی مسلمانیت را بری خودت نگاه داشتی و با چوب اسلام توی سر بقیه نمیکوبی احتمالن کسی هم به خود شما و نه عقیده شما کاری ندارد .
خوب من دوستان مسلمانی هم دارم که خیلی هم معتقد هستند ولی مدام در حال تبلیغ اسلام و کوبیدن چوب اسلام توی سر بقیه نیستند . خوب طبیعتن در حضور این افراد من نیازی نمیبینم به نقد اسلام بپردازم و یا بگم شماها چون باورمند به اسلام هستید این طوری هستید و فلان و بهمان .
به محض اینکه اسلامشان از درون مغزشان بیرون بزند و بخواهد جنبه عمومی پیدا کند باهاشون مقابله میکنم .

از جمله کسانی که باید به خاطر عقیده تقبیح بشند و زد توی سرشون کسانی هستند که میگن توی ماه رمضون چون ما روزه هستیم و چیزی کوفت نمیکنیم شماها هم حق ندارید جلوی ما یا توی خیابان چیزی بخورید . اینها رو باید توی سرشون هم زد .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

پیام‌های این موضوع

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان