06-12-2013, 10:19 AM
ایرانبانو جان اگر به دادِ جستارتان نرسیده بودم، از لیستِ جستارهای داغ پریده بود. باور بکنید نمیخواستم سئوال بپرسم، اما دلم نیامد رهایش کنم که برود زیر جستارها خاک بخورد. علاوه بر این بالاخره شما حضوری فعال در جستارِ من داشتید و به رسم رفاقت هم که شده باید پاسخ دوستیهای شما را بدهم.
اینها را اگر حوصله داشتید پاسخ دهید:
1-چقدر توانِ بیخوابی را دارید؟
2-تجربه نزدیک به مرگ داشتهاید؟
3-آیندهی اسلام را در ایران چگونه میبینید؟
4-در مواقع زیر بیش از هرچیز از چه چیزی یاری میجویید؟
خستگی مفرط
افسردگی مزمن
تنهایی خردکننده
غمِ دوری و دلتنگی
یاس و ناامیدی
5-آیا تمایل دارید که مادر شوید؟
6-چه چیز را موجب سرافرازی یک ملت میدانید؟ شرایط سیاسی - تاریخی- اجتماعی،فرهنگی- دانشی،تکنولوژیک -اقتصادی-نظامی؟(البته بیشترِ اینها به هم بستگی دارند، اما آنچه از نظرِ شما برتر است کدام است؟)
7- آیا هرگز توانستهاید دوستیای را پیریزی کنید بدونِ آنکه به زن یا مرد بودنِ طرفِ مقابلِ خود توجهی داشته باشید؟ یعنی آیا شده فارغ از جنسیتِ شخصِ مقابل جذبِ اندیشهی برجسته یا شخصیتِ والای او یا چیزی شبیه به این شوید؟
8-چقدر احساس تنهایی میکنید؟
9-چقدر اهلِ دل به دریا زدن هستید؟
10-آیا برای علم و هنر رسالتی قائل هستید یا آنکه مدافع نظرِ هنر برای هنر هستید؟
11-از انجامِ چه کاری بیش از هرچیز متنفرید؟
12- از چه کتاب یا درسی در دورهی مدرسه یا دانشگاه بیش از همه بیزار بودید یا خوشتان میآمده؟
13-وقتی حالتان خیلی خوب باشد، دوست دارید چکار کنید؟
اینها را اگر حوصله داشتید پاسخ دهید:
1-چقدر توانِ بیخوابی را دارید؟
2-تجربه نزدیک به مرگ داشتهاید؟
3-آیندهی اسلام را در ایران چگونه میبینید؟
4-در مواقع زیر بیش از هرچیز از چه چیزی یاری میجویید؟
خستگی مفرط
افسردگی مزمن
تنهایی خردکننده
غمِ دوری و دلتنگی
یاس و ناامیدی
5-آیا تمایل دارید که مادر شوید؟
6-چه چیز را موجب سرافرازی یک ملت میدانید؟ شرایط سیاسی - تاریخی- اجتماعی،فرهنگی- دانشی،تکنولوژیک -اقتصادی-نظامی؟(البته بیشترِ اینها به هم بستگی دارند، اما آنچه از نظرِ شما برتر است کدام است؟)
7- آیا هرگز توانستهاید دوستیای را پیریزی کنید بدونِ آنکه به زن یا مرد بودنِ طرفِ مقابلِ خود توجهی داشته باشید؟ یعنی آیا شده فارغ از جنسیتِ شخصِ مقابل جذبِ اندیشهی برجسته یا شخصیتِ والای او یا چیزی شبیه به این شوید؟
8-چقدر احساس تنهایی میکنید؟
9-چقدر اهلِ دل به دریا زدن هستید؟
10-آیا برای علم و هنر رسالتی قائل هستید یا آنکه مدافع نظرِ هنر برای هنر هستید؟
11-از انجامِ چه کاری بیش از هرچیز متنفرید؟
12- از چه کتاب یا درسی در دورهی مدرسه یا دانشگاه بیش از همه بیزار بودید یا خوشتان میآمده؟
13-وقتی حالتان خیلی خوب باشد، دوست دارید چکار کنید؟
کسشر هم تعاونی؟!