06-09-2013, 06:19 PM
Angela نوشته: درود
نقل قول: - از این ارگان های جمهوری اسلامی, با توجه به عمق و ماندگاری و دامنه تاثیری که دارند, کدوم یکی به نظرتون مخرب تر و زیانبارتر هست : آموزش و پرورش, صدا و سیما , حوزه!
البته این ها مکمل هم هستن و گاهی هم رابطه طولی با هم دارن...اما به قول علما ، علی ایحال من آموزش و پرورش رو مخرب ترین میدونم چون با بچه هایی سر و کار داره که فوق العاده تاثیر پذیرن از محیطشون و خیلی پیش از اینکه بتونن بفهمن چه خبره تحت تاثیر مزخرفات دینی قرار گرفتن و بعد در اومدن از چنین وضعیتی فوق العاده دشوار هست !
نقل قول: - یک کار مثبتی که احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوریش انجام داد چی بود؟! :D
اتفاقا مموتی بیچاره کار مثبت زیاد کرد...مثبت ترین کارش ر....دن به سیستم اقتصادی-سیاسی-اجتماعی و ... مملکت بود که حداقل دوبرابر زمان لازم داره تا درستش کنن !! حالا جدا از شوخی کاری که خواسته یا نا خواسته کرد این بود که با همین جنگ های زرگریش کمی از قداست عاغا کم کرد که بی سابقه بود !! یعنی با توجه به حمایت عاغا از ایشون تو نماز جمعه 29 خرداد 88 اگه اشتباه کنم ، و سر شاخ شدن ایشون با کلیه ارکان حکومت و حتی توجه نکردن به توصیه های عاغا ، یه کاری کرد که تا قبل از ایشون کسی جراتش رو نداشت...حتی همون اسهال طلبا و سید فریبا خاتمی !!
نقل قول: - محبوبترین و منفورترین شخصیت تاریخی ایرانی و غیر ایرانی در چشم شما؟ چرا؟
اصلا این جوری محبوب و منفور نمیبینم...داستان هر کدوم رو بخونم برام جذابیت داره که چه آدم هایی اومدن و رفتن و چه نقاط ضعف و قوتی داشتن !! اخیرا هم فهمیدم اصلا روی تاریخ نمیشه زیاد حساب کرد انقدر که خطا پذیر هست تفسیر های تاریخی...
مثلا بعضی شخصیت های یونان باستان برام جذابیت داره اما دیگه الان مطمئن نیستم که اصلا این جوری که روایت شده بوده باشه !!
نقل قول: - آخرین سریال تلویزیونی ایرانی که دیدید؟!
من کم میشه بشینم کامل دنبال کنم اما سریال "نابرده رنج" به دلایلی که یه جایی تنها سرگرمیم بود مجبور بودم همه رو کامل نگاه کنم
نقل قول: - کارتون و بازی مورد علاقه تون توی بچگی؟
کارتون که زیاد بود...اما فوتبالیست ها رو خیلی دوست داشتم، بازی هم فوتبال به اتفاق دوستان در کوچه و احساس سوباسا بودن !! البته بازه زمانی رو کوچک تر کنید بهتر میتونم جواب بدم...
نقل قول:- یک نکته منفی یا انتقاد در مورد دفترچه و کاربرانش از نظر شما چیه؟! ( اگه تونستین بگین!!! )
ده درویش در گلیمی بخسبند..... و دو پادشاه در اقلیمی نگنجند.