06-06-2013, 09:17 PM
mosafer نوشته: درود جناب آنارشی
درود
نقل قول: _ حاضرید بخاطر رونق سایت قوانین جمهوری اسلامی رو به اون اضافه کنید؟(نظر شخصی خودتان)
شما فکر کن حتی 0.000000000000000000000001 % !! چون اصولا با رعایت قوانین جمهوری اسلامی چیزی از اینجا باقی نمیمونه...ما اینجا هستیم چون با همین قوانین مخالفیم!! برای فان و جذب مخاطب بیکار و نمیدونم منفعت شخصی که فعالیت نمیکنیم...
نقل قول: _ شده تا بحال دوست داشته باشید هم کیشانتان از حالت مجازی در بیایند؟(بیشتر چه کسانی؟)
قطعا دوست دارم روزی شرایط مهیا بشه که همگی به طور علنی و با امکانات بیشتر فعالیت و مبارزه کنیم...خب همه کاربران اینجا رو دوست دارم اما به طور خاص با توجه به سابقه بیشتری که بعضی دارند طبیعی هست که هیجان بیشتری برای دیدنشون دارم مثل Mehrbod , Russell, sonixax , Theodor Herzl , Ouroboros
نقل قول: _چرا فکر میکنید و مطمئن نیستید؟
البته این به قول امیر گرامی بیشتر یک دشواری زبانی هست تا یک تردید واقعی...وانگهی خب وقتی همه نظرات رو نخوندم پیشاپیش نمیتونم مطمئن باشم از همشون خوشم میاد !
نقل قول: _وقتی نظرات و عقاید مخالف شما باشد هم لذت میبرید از خواندن؟
به طور کلی بله مخصوصا اگر فرد هوشمندی باشه برای من انگیزه بیشتری ایجاد میکنه تا با کند و کاو بیشتر، نظرش رو به چالش بکشم...
نقل قول: _اینجا لذت بردن به چه معنی است؟
البته بستگی داره این نظر مخالف در چه حوزه ای باشه...بعضی حوزه ها نظیر دین و به خصوص اسلام برای من خط قرمز هست ، یعنی از خوندن نظرات مخالف قصدم احیانا یادگیری بیشتر و افزودن بر دانشم نیست بلکه میخوام با شیوه مبارزه اونها آشنا بشم برای زدن ضربات بعدی!! اما مطالب دیگه خب نظرات جدید میتونه درهای جدیدی رو به روی من باز کنه یا کمک کنه از زاویه جدیدی به موضوع نگاه کنم.
نقل قول: _ جستاری که در دفترچه به آن علاقه دارید؟
هر جستاری که چیزی به من یاد داده و اتفاقا کم هم نبوده، اینجا مورد علاقه من هست...نمیتونم از یک جستار مشخص اسم ببرم یا حداقلش باید بیشتر فکر کنم تا یادم بیاد...
نقل قول: _ماندگارترین پستی که ارسال کردید؟
این سوال هم مثل سوال بالا...اجازه بدید کمی فکر کنم شاید چیزی یادم اومد
نقل قول: _شده کسی را به دفترچه دعوت کنید و بعدتر پشیمان شوید ؟
نه تا به حال نشده...من حتی اگر فردی مخالف جدی هم اینجا عضو بشه به شرط اینکه حضور مداومی داشته باشه خیلی هم خوشحال میشم.
نقل قول: _چند نفر توسط شما اینجا عضو شده اند؟
تعدادش دیگه دقیق خاطرم نیست اما شاید حدود 10 نفری باشن...
نقل قول:_نظرتون و برداشتتون در مورداین پست چیست؟
چه رابطه ای میتوانند داشته باشند باهم؟
البته متوجه نشدم چی با چی چه رابطه ای داشته باشه ؟ با توجه به کسانی که بهشوه تقدیم کردید ، در واقع یک بازی شطرنج و جنگ و جدال بین دو گروه هست که در حال خارج کردن مهره های همدیگه از بازی و در نهایت چیره شدن یکی بر دیگری هست !! البته بازی ای که ما اونجا درگیرش هستیم اصلا به شطرنج شباهتی نداره و یک قیاس مع الفارق هست از نظر من...چون ما قدرت خارج کردن اونها رو نداریم از صحنه ، یعنی حتی اگر مهره ای هم در خلال بحث بتونیم از اونها حذف کنیم ناگهان امداد غیبی حذف و ویرایش پست و اخراج کاربر به یاری اونها میاد...
نقل قول:+
هر سوالی را که مایل نیستید جواب ندهید
سپاس