06-06-2013, 08:34 PM
iranbanoo نوشته: درود آنارشی عزیز:e303:
درود ایرانبانوی گرامی
نقل قول: -میونتون با تاریخ ؟و چه نظری در موردش داری؟
میونم با تاریخ بد نیست...یعنی از خوندنش لذت میبرم و اشتباهات بشر و نقاط عطفی که داشته تا به امروز داشته رو میبینم !! اما به نظرم تعصب داشتن به تاریخ یا در باد تاریخ و گذشته ای که داشتیم خوابیدن رو هم احمقانه هست...البته با بیمارانی نظیر بزرگمهر و شهاب و این هایی که فکر میکنن با کوبیدن ایران باستان میتونن مفری برای اسلام پیدا کنن به شدت مقابله کرده و خواهم کرد که لذت دوچندانی هم داره
نقل قول: -در حین بحث با مذهبیون تا به حال شده استدلالشون قانعت کنه و یا اینکه از طرف شما تحسین بشن؟
هرگز....تجربه ای که من در بحث با اینها داشتم بر اساس میزان دانش یا شخصیتشون به چند دسته تقسیم میشن:
1)افراد تنبل از نظر فکری که به طور کلی در هیچ یک از امور زندگیشون حاضر به فسفر سوزاندن نیستن، اطلاعات زیادی هم ندارن و نهایت جوابشون این هست که ما همه چیز رو نمیدونیم و حتما یک پاسخی داره و شما باید برید از عالم دینی بپرسید همون طور که زمان بیماری میرید سراغ پزشک
2)دسته دیگری هستن که کمی متعصب تر هستن ولی از دسته برادران انتحاری و سعی میکنن تا حد توانشون توجیه کنند و کپی پیستی چیزی میارن از جایی و نهایتش اگر نتوانستند کار رو به تهدید ما از طریق عذاب الهی یا برادران گمنام میکشونند
3)افرادی که اطلاعات دینی نسبتا خوبی دارند حالا طلبه ای چیزی هستند ، اما تکنیک اینها در بحث ها فرسایشی کردن صحبت ها ، مطرح کردن مطالب متعدد و احیانا بی ربط ، اگر بحث ارجاع به مطالب تاریخی یا حدیث و روایت باشه دست آویزی که دارن اشاره به معتبر نبودن راوی و نمیدونم دروغگو بودن و دشمن پیامبر بودن و جعلی بودن حدیث هست !!
4)افراد به اصطلاح روشنفکر دینی که در حال تهیه سالاد فصلی از مفاهیم مدرن و عقاید ما قبل تاریخیشون هستن و البته بیش از اینکه با ما درگیر بشن با همون برادران گروه 2 و3 درگیری دارن
به هر حال من ندیدم چنین افرادی قانع بشن ، حداقل در زمان بحث...حالا شاید بعد ها و در اثر جمع شدن قطره چکانی تضاد ها و تناقض هایی که پیدا میکنن نظرشون عوض شه !!
نقل قول: -هم میهن گذشته؟هم میهن الان؟
در گذشته های دور که متروکه خانه ای بوده ، در چند سال اخیر با تغییر سیاست ادمینش رو به جذب حداکثری کاربرها آورده ولی قطعا دست ادمینش حتی اگر هم بخواد زیر ساتور سانسور اسلامی هست و لاجرم مجبور هست میدون رو بده به مدیرانی که تفکرات اسلامی دارن...وجود یک سری از افراد به خصوص نام کاربری Borhan که از دوستان قدیمی Bozorgmehr هست و همه کاره قبلی هم میهن بوده کمی مشکوک هست.به نظر میرسه این فرد رابط هم میهن با نهادهای نظارتی یا امنیتی باشه...ادمین هم میهن هم بیشتر به نظر میرسه یک فرد فرصت طلب و مصلحت اندیش هست که یک ویترین زیبا از آزادی در هم میهن ایجاد کرده اما هر کس واردش بشه متوجه میشه اصلا خبری از آزادی نیست!! راه اندازی شبکه اجتماعی هم میهن و خیز بلند ادمین برای تبدیل شدن به فیس بوک ایرانی و بازتابش در رسانه های مثل فارس نیوز نشون میده در ادامه ادمین هر چه بیشتر در مسیر مطامع سیستم حاکم قدم خواهد برداشت و خودش هم در کنار این موضوع از منافعی به لحاظ اجتماعی یا موقعیت های کاری بهره خواهد برد.
نقل قول: -نظرت در مورد جریان ستیزه ی زنامرد دفترچه چیه؟
خودم خیلی راغب به حضور در چنین بحث های نیستم اما دوستانی نظیر امیر و داریوش دید تازه ای در این خصوص به من دادن...ولی فکر میکنم خروجی این بحث ها به بهبود وضعیت زنامرد کمک خواهد کرد:e106:
نقل قول: -خواننده ی مورد علاقت؟
ایرانی منظورت هست؟ اکثر خواننده های قدیمی مثل ابی، داریوش،هایده، مهستی ،گوگوش و ... رو میپسندم !! البته علاقه ام محدود به اینها نیست فقط و هر سبکی رو تقریبا گوش میکنم.آهنگ های غمگین رو هم به طور خاص دوست دارم مخصوصا اگر عاشقانه هم باشه
نقل قول: -چه تیپ شخصیتی هستی؟
مثبتی؟
کم حرفی؟
شوخ طبعی؟
مثبت که آره هستم ، کم حرف اصلا نیستم اما اگر در محیطی باشم که تازگی داشته باشه یا راحت نباشم به طرز عجیبی کم حرف میشم و ممکنه فکر کنن اصولا موجود منزوی ای هستم...همیشه احتیاط میکنم در برخوردهای اول با افراد جدید !! و البته شوخ طبع هم هستم به مقدار زیادی و باز هم محدود به جمع دوستانم...
نقل قول: -نظرت در مورد پانترک ها چیه؟
اصل حرکتشون رو قبول ندارم اما به ریشه های شکل گیری این جریان که فکر میکنم کمی برام قابل توجیه میشه که چرا پیوندهاشون با ایران کم شده !! به نظرم چاره رهایی از این گونه تفکرات برداشته شدن مرز بندی ای به نام کشور هست...البته در آینده دور هم این رو ممکن نمیدونم...
نقل قول:مرسی:)
خواهش میشود