06-06-2013, 06:59 PM
نقل قول: 1 - آمریکا یا اروپا ؟ چرا ؟
آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین

نقل قول: 2 - غذای خانگی یا فست فود ؟ چرا ؟
من غذای خانگی رو ترجیحی میدم و دلیل خاصی هم نداره جز خوشمزه بودن و سالم تر بودنش!! البته فست فود رو هم دوست دارم...نامرد دهنم آب افتاد با این سوالات

نقل قول: 3 - تحریم یا رای ؟ چرا ؟
فعلا که تحریم...گاهی از این استاتوس های احساسی فیس بوک میخونم که ما میخوایم تو ایران زندگی کنیم و بالاخره یه ذره هم که فرق کنه بهتره رای بدیم و نمیدونم رای ندادن چه فایده ای داره ، اما پیش فرض همه اینها این هست که مثلا سیستم انتخابات تو ایران حداقل استاندارد ها رو داره...وقتی همه چی از بالا هدایت شده هست و با توجه به حوادث گذشته و به خصوص 88 حسابی خودشون رو واکسینه کردن ، دیگه همون حداقل های گذشته هم وجود نداره...این مناظرات کاندیداها رو که نگاه میکنم ، واقعا هم خجالت میکشم هم احساس بدبختی میکنم که 8 نفری که پتانسیل رئیس جمهور شدن تو ایران رو دارن چقدر شوت هستن و مردم چقدر نا آگاه...
نقل قول: 4 - اگر بخواهید به مسافرت بروید شمال ایران را انتخاب میکنید یا جنوب یا جای دیگر ؟ چرا ؟
برای من تفاوت زیادی نمیکنه در این مورد و هر جایی لذت خاص خودش رو داره...اما هر وقت جایی از ایران رو میبینم و مقایسه میکنم با کشور های همسایه ، از ته قلبم حسرت میخورم که با این همه امکاناتی که ما داریم چرا در اینجا قرار گرفتیم...
نقل قول: 5 - اگر در لوتو (همون بخت آزمایی) 20 میلیون دلار/یورو برنده شوید نخستین کاری که با پول به دست آورده میکنید چیست ؟
حتما یه تور میرم همه دنیا رو میبینم...عمر انقدر کوتاه هست که فقط باید از لحظه لحظه اش لذت برد

نقل قول:6 - مسافرت با کشتی را دوست دارید یا خیر ؟
مسافرت طولانی با کشتی تا حالا نرفتم...حالا که گفتید فکر میکنم تجربه بدی هم نباشه و دوست دارم حداقل یک بار هم اون امتحان کنم