06-06-2013, 06:59 PM
نقل قول: 1 - آمریکا یا اروپا ؟ چرا ؟
آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین !! بازم به نظرم اگر یه چیزی بگم بیشتر رو هوا بوده چون نیاز به زندگی در هر دو محیط دارم...آمریکا یه سری مزیت داره و مهم ترینتش به نظرم اینه که امکان پیشرفت بیشتر هست و فرصت های شغلی و تحصیلی بیشتری میشه اونجا پیدا کرد نسبت به اروپا...احتمالا هم محیط بهتری برای مهاجران از مناطق مختلف هست !! اما اروپا از این جهت که کشورهای مختلف با فرهنگ های مختلف کنار همدیگه هستن حذابیت خاصی برام داره و میشه در مدت کوتاهی کشورهای مختلفی رو دید...در نهایت آمریکا رو برای زندگی بهتر و اروپا رو برای سفر بهتر میدونم !!
نقل قول: 2 - غذای خانگی یا فست فود ؟ چرا ؟
من غذای خانگی رو ترجیحی میدم و دلیل خاصی هم نداره جز خوشمزه بودن و سالم تر بودنش!! البته فست فود رو هم دوست دارم...نامرد دهنم آب افتاد با این سوالات!!
نقل قول: 3 - تحریم یا رای ؟ چرا ؟
فعلا که تحریم...گاهی از این استاتوس های احساسی فیس بوک میخونم که ما میخوایم تو ایران زندگی کنیم و بالاخره یه ذره هم که فرق کنه بهتره رای بدیم و نمیدونم رای ندادن چه فایده ای داره ، اما پیش فرض همه اینها این هست که مثلا سیستم انتخابات تو ایران حداقل استاندارد ها رو داره...وقتی همه چی از بالا هدایت شده هست و با توجه به حوادث گذشته و به خصوص 88 حسابی خودشون رو واکسینه کردن ، دیگه همون حداقل های گذشته هم وجود نداره...این مناظرات کاندیداها رو که نگاه میکنم ، واقعا هم خجالت میکشم هم احساس بدبختی میکنم که 8 نفری که پتانسیل رئیس جمهور شدن تو ایران رو دارن چقدر شوت هستن و مردم چقدر نا آگاه...
نقل قول: 4 - اگر بخواهید به مسافرت بروید شمال ایران را انتخاب میکنید یا جنوب یا جای دیگر ؟ چرا ؟
برای من تفاوت زیادی نمیکنه در این مورد و هر جایی لذت خاص خودش رو داره...اما هر وقت جایی از ایران رو میبینم و مقایسه میکنم با کشور های همسایه ، از ته قلبم حسرت میخورم که با این همه امکاناتی که ما داریم چرا در اینجا قرار گرفتیم...
نقل قول: 5 - اگر در لوتو (همون بخت آزمایی) 20 میلیون دلار/یورو برنده شوید نخستین کاری که با پول به دست آورده میکنید چیست ؟
حتما یه تور میرم همه دنیا رو میبینم...عمر انقدر کوتاه هست که فقط باید از لحظه لحظه اش لذت برد !!
نقل قول:6 - مسافرت با کشتی را دوست دارید یا خیر ؟
مسافرت طولانی با کشتی تا حالا نرفتم...حالا که گفتید فکر میکنم تجربه بدی هم نباشه و دوست دارم حداقل یک بار هم اون امتحان کنم