نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟

Russell نوشته: خوب این چه ربطی به سخنان من داشت،من کی چنین معالطه‌ای کرده‌ام؟تو مرا متهم کردی حالا این‌ها را تحویلمان میدهی؟!!
کلا حالت خوش نیست:))ااشتباه متوجه میشی بعد درک اشتباهات رو میندازی گردن من!ببین چی بود مسئله:
من گفتم
نقل قول:راسل من در این چند صفحه من ایراداتی مثل محدودیت انتقال اطلاعات از طریق ژن،سفسطه اثبات پیامدها و... و مشکل پوچش ناپذیری رو مطرح کردم
تو گفتی
نقل قول:کدام سفسطه؟!!
و بعد توضیح دادم که کدومه و در پست اول هم بود.لطفا موقع ایراد گرفتم حواستو جمع کن:))

نقل قول:داوکینز مانند ویلسون است تقریبا کتابش،فقط مثل او یک فصل به انسان اختصاص نداده
همین وقت هاست که میگم حافظه انسان ضعف زیاد داره:))
نقل قول:Man may well have spent
large portions of the last several million years living in small kin groups.
Kin selection and selection in favour of reciprocal altruism may have
acted on human genes to produce many of our basic psychological
attributes and tendencies. These ideas are plausible as far as they go,
but I find that they do not begin to square up to the formidable challenge
of explaining culture, cultural evolution, and the immense differences

between human cultures around the world

نقل قول:The argument I shall advance, surprising as
it may seem coming from the author of the earlier chapters, is that, for
an understanding of the evolution of modern man, we must begin by
throwing out the gene as the sole basis of our ideas on evolution
ژن خودخواه (ص 171)
حتی مطرح کردن چیزی به نام میم هم از سوی داوکینز در راستای تاکید روی نقش فرهنگ هست.
نقل قول:داوکینر و دنت و پینکر هم متحدان فکری هستند،این سخنان مضحک است.
خب من لزومی نمیبینم داوکینز رو به عنوان کاهن اعظم دیدگاهم در مورد علم ببینم:))
دفاعی هم که از روان شناسی فرگشتی کرده به نظر من دیدگاه حداقلی در مورد روان شناسی فرگشتیک هست که خب با این دیدگاه حداقلی اکثر مخالفین هم شاید مخالفت چندانی نداشته باشند:
نقل قول:"Without a doubt, the evolutionary psychologists are right in this case. The central claim they are making is not an extraordinary one. It amounts to the exceedingly modest assertion that minds are on the same footing as bodies where Darwinian natural selection is concerned." This seems to capture the hard core of the evolutionary psychological research program quite well, and phrased in these generic terms, it does not sound at all uncontroversial.

نقل قول:دوست داشتی برایت لینک مستند از داوکینز میاورم اصلا که درباره همین‌ها در انسان هم با وضوح بیشتری بحث میکند.
ظاهرا ذوق رو تو کرده‌ای بیشتر با این سخنان خنده دارت که نمیدانی داوکینز چه گفته چه نگفته !!
اگر داوکیتز دفاع ژنتیکی از دیدگاه های خنده دار روان شناسی فرگشتیک مثل این دیدگاه پینکر"considers that some 95% of the major human personality traits are coded in the genes or inherited instincts"داشت حتما خبرم کن:))

نقل قول:البته من که حرف از نادانی نزدم،یک جیزی پراندی از محدودیت ژن بعد که در استدلال ماندی دست به دامان توسل به مرجعیت شده‌ای !!
خود خدا هم باشد باید به آن استدلالات که آوردم جواب دهد،حالا میخواهد کرک ونتنر گفته باشدش یا هر که،سخن بیمعنی بیمعنی‌ ست.
توسل به مرجعیت لزوما سفسطه نیست میدونی یا نه!؟:))هرچند ایرادات رو من خیلی خلاصه گفتم و خب حق داری که قانع نشی.از مسافرت برگشتم توضیح میدم که شواهد کمبود ژن چیا هست.

نقل قول:استیون پینکر بعدش کتاب "لوج سفید" را نوشته،کلش را در همینباره توضیح و شفاف سازی کرده،این سخنان که اینها را ول کرده‌ای آویزان یک خط در فلان جا شده‌ای مغالطه آبکی بیشتر نیست.
خب بله این حرفی که زده اینقدر چرت بوده که بعدا مجبور شده جمع و جورش کنه:))حتما در آینده از شاهکارهاش در همون لوح سفید هم نمونه میارم برات:)

نقل قول:میگویند میتواند اینطور باشد،آنها که مدعی هستند نمیشود و باید چگونگی رابطه ژنها را نشان دهند (نمیشود گفت نمیدانیم ولی نمیشود که).وقتی شما نمیتوانی بگویی چطور است و چقدر باید میبود این انتظارات بخود است.

بروشنی توضیح میدهد معنایش را همین استیون پینکر،این باز هم مغالطه توست.
مشخصا ساز کار ژنها از واکنش و اثرات محیط و بازخوردش استفاده میکند و این چیزی نیست که روانشناسان فرگشتی چون پینکر میگویند.(حالا اسمش را میخواهی عوض کنی یا تمثیل را مناسب نمیدانی یا هر چه همین است).
خب چون قرار هست به تفصیل در مورد این کمبود ژن توضیح بدم ایرادات وارد هست و باید کمی صبر بکنی.

نقل قول:خوب تا اینجا که داشتید فرمایش میکردید،یکجا پاسخ را دادیم گویا به توسل به مرجعیت بجای آوردن خود استدلال افتادید !!
اینجا هم یاد گرفتیم داوکینز هم با داروینیسم و اینها ربطی نداشته و ندارد و اینها توطئه دژمنان است !!
حرفمو تحریف نکن:))یونیورسال داروینیسم که از بعضی جنبه ها من منتقدشم باید داروینیسم یکی نیست:)

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ

پیام‌های این موضوع
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-28-2013, 06:09 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-28-2013, 06:49 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 04-28-2013, 07:37 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-28-2013, 10:31 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 04-28-2013, 11:09 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-29-2013, 08:41 AM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 04-29-2013, 01:23 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-29-2013, 02:12 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-30-2013, 01:07 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 04-30-2013, 03:33 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-30-2013, 04:13 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 04-30-2013, 04:28 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-30-2013, 08:19 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 04-30-2013, 08:53 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 05-01-2013, 10:17 AM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 05-03-2013, 02:10 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط Russell - 06-03-2013, 08:11 PM
روانشناسی فرگشتیک: دانش یا دانشنُما؟ - توسط undead_knight - 04-29-2013, 10:57 AM