04-30-2013, 08:53 PM
undead_knight نوشته: گفتم که:
Affirming the consequent - WiKi
If P, then Q.
Q.
Therefore, P.
در مورد ترس از مار و عنکبوت مثالشو زدم.
خوب این چه ربطی به سخنان من داشت،من کی چنین معالطهای کردهام؟تو مرا متهم کردی حالا اینها را تحویلمان میدهی؟!!
undead_knight نوشته: البته که به وارد کردن مفهوم ژن خودخواه به رفتار انسان واکنش نشون میدم(همونقدر که داوکینز اونقدر عاقل بود که توی کتابش همواره هشدار میداد که باید حواسمون باشه "ژن خودخواه" به حیوانات میپردازه نه انگیزه های انسانی!)این یونیورسال داروینیسم(و در این جا فرزند خلفش،روان شناسی فرگشتیک) چنان ذوق زده هست که دستاوردهای بیولوژیکی رو میخواد به همه جا انتقال بده قبل از اینکه چیزی رو اثبات بکنه.داوکینز مانند ویلسون است تقریبا کتابش،فقط مثل او یک فصل به انسان اختصاص نداده.
،داوکینر و دنت و پینکر هم متحدان فکری هستند،این سخنان مضحک است.
دوست داشتی برایت لینک مستند از داوکینز میاورم اصلا که درباره همینها در انسان هم با وضوح بیشتری بحث میکند.
ظاهرا ذوق رو تو کردهای بیشتر با این سخنان خنده دارت که نمیدانی داوکینز چه گفته چه نگفته !!
undead_knight نوشته: خب چون من از دید فرگشتیکی و ژنتیکی هم ایرادات زیادی به روانشناسی فرگشتیک دارم، این ایراد نه از جانب خلقت گرایان و مخالفین فرگشت بلکه از سوی متخصصین ژنتیک مطرح شده که متهم کردنشون به نادانی در این مورد واقعا جالبه:))البته من که حرف از نادانی نزدم،یک جیزی پراندی از محدودیت ژن بعد که در استدلال ماندی دست به دامان توسل به مرجعیت شدهای !!
خود خدا هم باشد باید به آن استدلالات که آوردم جواب دهد،حالا میخواهد کرک ونتنر گفته باشدش یا هر که،سخن بیمعنی بیمعنی ست.
undead_knight نوشته: ستیون پینکر به عنوان یک روان شناس(نه یک بیولوژیست یا نوروبیولوژیست)در کتاب"ذهن چطور کار میکند" مدعی میشه 95 درصد الگوهای شخصیتی عمده انسان در ژن ها کد گزاری شده!(ص448)واقعا برام جالبه که چطور چنین ادعایی مطرح میشه بدون اینکه شواهد بیولوژیک و ژنتیکیش رو داشته باشیم.استیون پینکر بعدش کتاب "لوج سفید" را نوشته،کلش را در همینباره توضیح و شفاف سازی کرده،این سخنان که اینها را ول کردهای آویزان یک خط در فلان جا شدهای مغالطه آبکی بیشتر نیست.
undead_knight نوشته: روانشاسان فرگشتیک مدعی میشند که تعداد ژن ها محدود هست ولی رابطه بین ژن ها میتونه از شمار ذرات کل کیهان بیشتر باشه.میگویند میتواند اینطور باشد،آنها که مدعی هستند نمیشود و باید چگونگی رابطه ژنها را نشان دهند (نمیشود گفت نمیدانیم ولی نمیشود که).وقتی شما نمیتوانی بگویی چطور است و چقدر باید میبود این انتظارات بخود است.
undead_knight نوشته: بلوپرینت بودن هم باز نوعی کژفهمیه،بلو پرینت یک نقشه کامل و دقیق و جز به جز هست و محیط هیچ تاثیری روش نداره ولی ژنوم چیزی هست که با وجود محیط معنا داره و بعضی ویژگی های محصول نهایی(جاندار بالغ) از خاصیت های محیط که توش رشد میکنه اثر میپذیره.بروشنی توضیح میدهد معنایش را همین استیون پینکر،این باز هم مغالطه توست.
مشخصا ساز کار ژنها از واکنش و اثرات محیط و بازخوردش استفاده میکند و این چیزی نیست که روانشناسان فرگشتی چون پینکر میگویند.(حالا اسمش را میخواهی عوض کنی یا تمثیل را مناسب نمیدانی یا هر چه همین است).
undead_knight نوشته: اینجا باید باز نظر الریچ رو باید بازگو کنم که دانش روان شناسان فرگشتیک رو در زمینه فرگشت و ژنتیک بسیار عقب تر از دانششون در زمینه روان شناسی میدونه:)خوب تا اینجا که داشتید فرمایش میکردید،یکجا پاسخ را دادیم گویا به توسل به مرجعیت بجای آوردن خود استدلال افتادید !!
اینجا هم یاد گرفتیم داوکینز هم با داروینیسم و اینها ربطی نداشته و ندارد و اینها توطئه دژمنان است !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound