04-30-2013, 04:28 PM
undead_knight نوشته: راسل من در این چند صفحه من ایراداتی مثل محدودیت انتقال اطلاعات از طریق ژن،سفسطه اثبات پیامدها و... و مشکل پوچش ناپذیری رو مطرح کردم(به خاطر مخلوط کردن مسائل عینی و ذهنی)حالا اپر پاسخی برای این ارادات داری بگو اگر نداری بگو وقتمون رو سر اختلافات حاشیه ای نزاریم:)کدام سفسطه؟!!
به فضل تک شاخ اینها که تخیل که مثلا 96 درصد ژنوم ما شامپانزه مشابه هست:))
این سخنان درباره محدودیت ژن هم شوخی هست.درصد و تعداد درباره چیزی که قابلیت حمل داده آنرا نمیدانیم که چیزی درباره محدودیت انتقال داده نمیگوید.
مثلا اینکه حجم 96 درصد دو سری دیتا مشابه باشد چه چیزی درباره محدودیت در تفاوت آنها میگوید.بعد هم اینها بلوپرینت هستند ،لازم نیست تک تک و خط به حط داده وارد شده باشد برای مختصات و جهت رشد و... تا ژن بتواند باعث ایجاد تفاوت در رفتار شود.
استیو پینکر دفاع مجکم و کاملی دراینباره در "لوج سفید" کرده و سخن گفتن از اعداد وقتی معنی آنها را نمیدانند را به خوبی نمایان کرده.
حالا سوال جالبی که کرده این است که:چند درصد و چه تعداد ژن باید متفاوت میبود تا این محدودیت ادعایی وجود نداشت؟!!
عدم کوچکترین ایدهای در پاسخ دادن به آن نشان از پوچ بودن آن دارد.
ممکن است ایراداتی به این دیدگاه وارد باشد،ولی محدودیت حمل داده یکی از آنها نیست.
نکته جالبتر این است که تو همواره از ژن خودخواه سخن میگویی بعد میایی ایراد به اینها میگیری،اصلا بیشتر انتقادات به کل این جریان معمولا هدفش همان نگاه ژن محور است تا چیز دیگر !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound