04-28-2013, 06:48 PM
folaani نوشته: تو خودت دوتا حرف بدون غرض و منصفانه نمیتونی بزنی، بعد به من درس میدی؟
من کجا ادعا کردم که هرگز در منصب قدرت نبودن؟ این هرگز رو از کجا آوردی؟
نمیدونم دیگه اسم این رفتارهای مضحک که مدام در جریان بحث با شماها روبرو میشم رو چی باید گذاشت؛ بی سوادی؟ کمبود آیکیو؟ خر فرض کردن مخاطبان؟ قصد توهین و تمسخر از روی عصبانیت؟ وقاحت؟ ...
folaani نوشته: سوما اینکه فکر نمیکنم اصولا تاحالا و حتی درحال حاضر، خداناباورانی که علنا بی اعتقادی خودشان را افشا میکنند شانس و فرصتهای کافی برای در دست گرفتن حکومت و اینکه پیروان و حامیان کافی داشته باشند تا بتوانند در جهان کارهای بزرگ بکنند را داشته بوده باشند. حداقل شانس و فرصتهای آنها خیلی کمتر از کسانی که ادعای خداباوری و/یا دین داشته اند بوده است. بنابراین خداناباوران بقدر کافی در عمل هنوز آزمون نشده اند و آمار کافی واقعی و مشخصی در این راستا وجود ندارد (حداقل تاکنون که جمع آوری نشده یا بنده مشاهده نکرده ام).
folaani نوشته: حتی هنوز هم اگر یک کسی در دنیا بیاید بگوید که من به خدا هیچ اعتقادی ندارم و همهء این حرفها چرند محض است، شانس زیادی برای مثلا رئیس جمهور آمریکا شدن و اینکه مردم به او اعتماد کنند و حامی و دنباله رو او شوند ندارد.
sonixax نوشته: ایشون بیست و هفتمین رئیس جمهور آمریکا هستند !
جالبه که یک سری ادعا میکنید (افراد بیخدا و بیدین هرگز در منصب قدرت نبوده اند یا شانس کمی دارند) بعد هیچ کدامشان را هم نمیشناسید :)) احتمالن آمریکا از نگر شما از کارتر به بعد است :))
مانند سایر خداباوران و دینداران وقیح ، دروغگو و شارلاتان هستید
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری