04-27-2013, 09:15 PM
folaani نوشته: تنها نشان میدهد که من اگر ناخداباور بودم آدم خطرناکی میشدم.شما دارید میگویید این تنها به خاطر (توهم) وجود الله/جن/... است که من شما را نمیکشم،ولی انسان بسیار خوب و انسان دوستی هستید !!
به شکل دیگر میتوان گفت: خداباوریست که جلوی مرا گرفته است که دست به جنایت نزنم.
همانطور که گفتم از اخلاق الهی عرفانی بیشتر از این هم توقع نمیرود،منتهی شما خودتان نمیتوانید ببینید چه سخن خطرناکی میگویید.بعد فکر میکنید کسانی که اخلاقشان را فکر میکنند از آسمان آمده و با هواپیما میروند در شکم یک برج پر از انسان بیگناه، علتش افراط است !!
folaani نوشته: شما اگر توانستید، در این زمینه چیزی فراتر را با دلایل روشن و محکم ثابت کنید.خب شما پرت هستید و این حرفهای بی سر و ته را میزنید و ادعاهای آخوندی و منبری میکنید تقصیر من چیست؟
تمام سخن این است که بدون یک چاقوکش بزرگ در آسمان نمیتوان اخلاق داشت،پس بیخدایی خطرناک است.شما با غوطه در اخلاق عرفانی بفرمایید اینرا ثابت کنید.
ماشالاسپاگتی گویا بار اثبات مهملات اینچنینی از شما هم بدوش ما افتاده و ما تازه باید این مهملات را که از فهم کودکانه از اخلاق میآید را برویم ثابت کنیم که نیست!!
folaani نوشته: گفتار خودشان که این را نشان نمیدهد.باورهایشان را در قانون اساسی بیخدایشان میبینیم.
اتفاقا خیلی هم روشن و پرشور بنظر میاید.
مگر اینکه بگویید اینها از روی ریاکاری و قصد عوامفریبی ایشان بوده است.
که خب اینطور هم مشخص میشود کافرهای بی دین هم حقه باز هستند.
واقعا جرات نداشتند و اینقدر مرد نبودند که حقیقت را بیان کنند یا حداقل اینقدر دروغ و فریب بکار نبرند؟ واقعا نتوانستند با دلایل و اسناد واقعی حقانیت خود را ثابت کنند؟ یعنی کفر ایشان آنقدر خالی از استدلال و سند بوده است؟ با ماهیت و خواست اکثریت مردم خودشان بازی کرده اند بنا بر فکر و تصمیم شخصی خودشان؟
خمینی هم قانون اساسی نوشته همهاش پر از مزخرفات دینی و الهیست.
اینست که قانون اساسی ج.ا در قرن 20ام میشود نمونه نتیجه اخلاق الهی.
قانون نویسی یک مشت بیخدا در 200-300 سال پیش هم نتیجهاش میشود قانون اساسی کنونی آمریکا که همچنان سکولاترین قانون اساسیست.
و اتهام ریاکاری و اینها هم که رسما مهمل هستند چرا که علاوه بر همه مشکلات و خطرات خداباوران برای خداباباوران اینها سیاستمدار بودهاند و دنبال پیش بردن کار خود(که این شامل عملی کردن ایدههایِ خود در قانون اساسی میشود) نه صرفا تبلیغ و آگاه کردن دیگران از افکار خود،اتفاقا در زندگی شخصی تا آنجا که میشود تشخصی داد از این هم بیخداتر بودهاند.این هم اتفاقا بخاطر تشعع اخلاق عرفانی خداباوران است که خداناباوران را بطرز آزادانه و الهی از حقوق و کار خودشان سعی میکنند منع کنند و همین امروز هم این رفتار بیشرمانه آنها ادامه دارد.
منتهی شما چون عرفان شرم را از وجودتان زدوده،در حال دفاع از خدباوری و رفتارهای فاشیستی آن هستید، تازه بیخدایان را متهم میکنید که چرا در جایگاه یک سیاستمدار همه باورهایشان را روی میز نریختهاند تا خداباوران حقوقشان را بخاطرش پایمال کنند !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound