04-20-2013, 04:18 PM
Russell نوشته: خوب من هم الان میگم این داستان شایعه هارپ توطئه ایست که ذهن مردم رو از توطئه دیگر دور کنند،این ادعا هم نمیشه گفت غلطه!!من دنبال توجیه های فنی بودم، نه ادعای صرف.
این مورد هم چون شواهد و استدلالهای قابل توجهی داشت بهش توجه متفاوتی کردم.
نقل قول:مطمئنا سلاحهایِ مخفی و سری وجود داره،ولی مثل همون زمان مخفی بودن بمب اتم واقعا جدی هستند،نه اینکه صغرا خانم و اکبر آقا اینها را کشف کنند.خب لزوما همه چیز رو و در همه زمان نمیشه از عموم پنهان کرد.
بمب اتم هم از اولش پروژهء مشخص و نظامی فوق سری منهتن بود و زمان و شرایط خودش رو داشت.
درحالیکه هارپ اینطور نبوده. اولش تحقیقات دیگری بوده که هیچ ربطی به اسرار نظامی و اینها نداشته. افراد زیادی در سراسر جهان ازش اطلاع و درش دست داشتن و اطلاعاتش منتشر شده.
بعدم ما الان در دوران اینترنت و ارتباطات و فناوریهای پیشرفته و خیلی مسائل دیگه هستیم (مثلا اینکه تقریبا هرکسی ممکنه یه دوربین برای فیلم برداری همراهش باشه (گوشی های موبایل و غیره)).
جلوگیری کردن از درز اطلاعات و انتشار عمومی و جهانی اونا الان خیلی دشوارتره و بارها از دست حکومتها و سازمانهای اطلاعاتی هم خارج شده. مثل همون قضیهء ویکی لیکس.
الان یه اطلاعاتی اگر در بره دیگه نمیتونن مثلا تمام نسخه هاش رو جمع/نابود کنن! بلکه با سکوت یا روشهای غیرمستقیم و انحرافی ممکنه سعی کنن اثر و اعتبارش رو کم کنن.
نقل قول: این هارپ هارپ را هم چند سال است جیره خوران ولایت دارند مثل باقی مزخرفات درباره گرداندن دنیا بدست صهویونیستها و شیطان پرستها و ماسونها تبلیغ میکنند.من فیلم رو دیدم به نظر منکه تا حد زیادی مضحک اومد با اون موسیقی رمزآلودش بیشتر به مستندات تولیدی وزارت اطلاعات میخورد تا فیلم مستند یک آدم معمولی بوشهری.توی توضیحاتش نوشته بود که کار میکس و اینا رو کس دیگری بعدا انجام داده.