11-02-2010, 07:03 PM
sonixax نوشته: بنده هم با جنبش سبز موافق نیستم ولی دلیلم به مانند بیشتر دوستانی ترکی دارم این نیست که چون این جنبش از تهران آغاز شده و فارس و ... پس من خوشم نمی آید در صورتی که همین جنبش به نفع هم میهنان ترک بیشتر سخن گفته تا افرادی مانند من !اطلاعلات شما در حد ویکی پدیاست-بهتره برین یه کم مطالعه کنین -احساساتتون داره به اون اصالت آریاییتون
کسی مبارزه در مقابل حکومت استبدادی جمهوری اسلامی که حقوق همه را بریده و شما تنها قربانیانش نیستید را نکوهش نمیکند ، بلکه افرادی مانن آتیلا که سعی در تکه پاره کردن ایران دارند و با اینکه در ایران زندگی میکنند پرچم کشور تازه تاسیس (19 ساله) و بی هویت آذربایجان را برای خود بر میگزیند را نه تنها پان ترک مینامیم - بلکه بی وطن و خائن نیز مینامیم . فراموش نکنید که یک رگ خود من ترک است .
هیچ ایرانی با این سخن مشکلی ندارد ، بلکه حکومت است که این مشکلات را برای شما بوجود آورده - شما هم حق تحصیل به زبان مادری خود را دارید مشروط بر اینکه سعی نکنید زبان ملی که اکثریت مطلق جامعه به آن سخن میگویند را حذف کنید . اگر شما حق و حقوقی دارید سایرین هم دارند .
اشتباه میفرمایید ، در ایران همه میگویند که فلانی ترکی صحبت میکند و لهجه دارد ، یعنی هنگان سخن راند به پارسی لهجه دارد . مگر غیر از این است ؟ ولی دوست شما که خود را همفکر او میدانید میگوید پارسی لهه ای از عربی است ! ما این را توهین نمیدانیم بلکه به بیسوادی افرادی مانند ایشان میخندیم و طبیعتا افرادی از این دست نماینده مردم و قومیت خودشان هستند و سکوت سایر هم قومی های ایشان هم برای ما هیچ معنی به جز رضایت از سخنان مسخره و سخیف ایشان ندارد .
عملکرت تلویزیون آخوندی را به قوم دیگری نبندید ، همین تلویزیون که میگویید به شما توهین کرده ندا ها را بیگناه و راست راست در خیابان کشته و بعدش کلی هم بد و بیراه نثارشان کرده ! نداهایی که پارس بوده اند .
چرا اهانت ؟ تا زمانی که شما خودتان شروع کننده نباشید کسی با شما به تندی سخن نمیراند . و البته توهین بر طبق قوانین سایت جرم میباشد .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 06:50 pm ---------- ارسال قبلی در 06:45 pm ----------
8000 سال پیش اصولا تمدنی وجود نداشته
این شده حکایت اون مسجد 5000 ساله در افغانستان