نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فلسفه ازدواج با حیوانات

فلانی جان، هدف اصلی من از نوشتن جستار این بود که این دروغ آشکار که ازدواج با حیوانات برابر با سکس با اون حیوونه رو برملا کنم. یا حداقل بگم مدرکی وجود نداره که این رو نشون بده. اون شعر مولانا رو هم قبلا خونده بودم اتفاقا.:e057: بقیه بحثها مثل اخلاقی بودن این کار بحثهای جنبی هستند.

folaani نوشته: بعدهم میخوام بپرسم شما که آتئیست هستید واقعا این کار رو به چه دلیل منطقی غیراخلاقی و مضر میدونید؟ آیا افراد حق ندارن از هر راهی که دوست دارن و ضرر مستقیم واضحی به دیگران نمیزنه لذت ببرن؟

این رو هم میخواستم در پست اول عنوان کنم ولی گفتم طولانی میشه. من لزوما با این کار مشکلی ندارم. چون اطلاعی ندارم ازش نظر قطعی ای هم ندارم. اصلا نمیدونم حیوون در اون لحظه ناراحت میشه یا خوشحال!! اگر این کار بصورت توافقی باشه مشکلی نمیبینم!:) اگر دقت کرده باشید نوک پیکان حمله من هم متوجه دروغگویانِ غرب ستیز بود و گفتم از هموطن بودن با اینها شرم دارم نه با اونهایی که با حیوانات سکس میکنند. اگر منظورتون از دیگران فقط انسانها بود خیر، مواردی هست که ضرر مستقیمی هم به انسانها نمیزنه ولی افراد حق ندارند اینکارو بکنند. مثلا آزار بی دلیل حیوانات.

ولی اگر قرار باشه سکس با حیوان، آسیبی بهش برسونه به هیچوجه موافق نیستم و متنفرم از اینکار. و فکر هم نمیکنم برای این عقیده یا هر عقیده دیگه ای که دارم لازم باشه دلیل منطقی ای داشته باشم که درستی اون عقیده رو اثبات کنه، چون حقی رو از کسی ضایع نکردم با داشتن این عقیده.E056 غیر اخلاقی بودن آزار حیوانات که مشخصه ولی اینکه چرا با وجود آتئیست بودن به اخلاقیات عمل میکنم رو دلایل زیادی داره. در مورد اینکه چه عقیده ای رو انتخاب کنیم هم من اگر جایی مطمئن نباشم سعی میکنم معقول ترین گزینه رو انتخاب کنم. مثلا وقتی عقیده به اسلام داره اینهمه مانع برام درست میکنه لزومی نمیبینم 50 جلد کتاب درباره اش بخونم و بعد بیام از اسلام برگردم!!:e303:
پاسخ

پیام‌های این موضوع
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Soheil - 03-13-2013, 10:28 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Mehrbod - 03-14-2013, 05:46 AM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط folaani - 03-21-2013, 07:51 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Russell - 03-21-2013, 08:00 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط folaani - 03-21-2013, 08:05 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Russell - 03-21-2013, 08:14 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Mehrbod - 03-21-2013, 09:07 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Mehrbod - 03-21-2013, 09:07 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط Soheil - 03-21-2013, 11:37 PM
فلسفه ازدواج با حیوانات - توسط undead_knight - 03-21-2013, 11:42 PM