01-01-2011, 08:30 PM
sonixax نوشته: گویا فراموش کرده اید که خود شما بودید که با آغاز این جستار مخالفت کردید حال توقع پاسخگویی به جستاری را دارید که خودتان مخالفش بودید ؟! ، و هر آنچه باید گفته میشد در همان جستار گفته شد و تکرار مکررات چیزی را تغییر نمیدهد .
به هر حال بنده این بحث رو نه در اینجا و نه در آنجا با شما ادامه نمیدهم چون کم کم داره به سمتی میره که احترام متقابل داره از بین میره دوست ندارم رابطم در این سایت با دوستان و کسانی که با من مشترکات فکری دارند شکراب بشود ، از طرفی فکر میکنم بحث بنده و شما در آنجا نتیجه ی لازم را داده است و آن چیزی که من نتیجه گرفتم این بود :
هنوز به صورت قطعی نمیتوان گفت ساختار مغزی زنان و مردان با هم تفاوت های بنیادین دارند (مظورم تفاوتهایی به جز تفاوت در غدد هورمونی هست) و این تفاوت ها دلیل اصلی تفاوت در شیوه فکری بین زن مرد است و عین همین داستان در مورد جامعه و آن چیزی که از طرف جامعه باعث تغییر رفتار میشود هم صادق است .
و از آنجایی که نه من زیست شناس و دانشمند هستم و نه شما و تمام دانسته هایمان از ریفرنس های مختلف از این طرف و آن طرف است و دانشمندان راستین هم در این زمینه با هم اختلاف نظر دارند ، بهتر است تا حاصل شدن نتیجه قطعی و یک دستی و نتیجه گیری واحد و اتفاق نظر در این باره بین تمام دانشمندان صبر کنیم
درود،
درباره ساختن جستار اندکی حق با شما است، اگرچه من من در حقیقت تنها
با جابهجایی نوشتهها به جستار دیگری مخالف بودم و نه آغاز یک جستار نو.
هر آینه، داشتن تخصص و کارکشتگی در یک چیز برای بررسی منطقی آن بایا و ضروری نیست، پس اینکه
بنشینیم ببینیم دیگران (بنابگفته دانشمندان) چه میخواهند در بیاورند و کشف کنند! نیز راهگشا نیست.
اما اینکه نمیخواهید گفتگو را بیشتر از این دنبال کنید، چرا که احترام متقابل
دارد از میان میرود، البته رفتار ستایشانگیزی است و برای من هم پذیرفتنی است.
ولی از یاد نبرید که این نخست خود شما بودید که با سود بردن ناسزا از «برابری
زن و مرد در همه چیز» خواستید ادعای درست کاربر سیدابوبکر مسلمان را در اینکه
در زمان محمد قوانین اسلامی از روی بودن این تفاوتهای بنیادی جنسیتی شدهاند را رد کنید.
این سخن سراسر بجایی است که بگوییم در زمانی که مردان میجنگیدند و از زندگی خود مایه
میگذاشتند و زنان در خانه میماندند، میبایستی هم دیه یک مرد بیشتر از یک زن بوده باشد.
روی هم رفته، فکر نمیکنم برای کسی اینجا روشن نباشد که من کوچکترین
دلبستگیای به ایدئولوژی کثیف و ناپاک اسلام ندارم، ولی این هیچگاه فرنود نمیشود بخواهیم
با دستآویز به هر چیزی یا انگاشت چیز نادرستی (مانند برابری 100% زن و مرد) با آن در ستیز باشیم.