نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱

[FONT=&quot]
Russell نوشته: [/FONT][FONT=&quot]منبعش کجاش این گرامی؟[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]این شیوه نوشتاریش با حرف زدن خمینی نمیخونه.مثلا خمینی من ندیدم هیچ وقت بگه فلانی را سرکوب میکنیم[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]چرا گرامی ؟[/FONT][FONT=&quot]!
[/FONT][FONT=&quot]چرا استفاده از واژه سركوب به ایشان نمی آید ؟[/FONT][FONT=&quot]!
[/FONT][FONT=&quot]همه این ها در "صحیفه ی نور" امام راحل آورده شده است؛ بهتر است پیش از هر چیز[/FONT][FONT=&quot]
"[/FONT][FONT=&quot]رساله" و "صحیف ی نور" امام را بخوانید چه كه از وقتی كه من خوانده ام شیفته ی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]شخصیت امام شده ام [/FONT][FONT=&quot] :

[/FONT][FONT=&quot]و اما اشتباهی كه ما كردیم این بود كه به طور انقلابی عمل نكردیم و مهلت دادیم به این قشرهای فاسد، و دولت انقلابی و ارتش انقلابی و پاسداران انقلابی ، هیچ یك ازاینها عمل انقلابی نكردند و انقلابی نبودند. اگر ما از اول كه رژیم فاسد را شكستیم و این سد بسیار فاسد را خراب كردیم ، به طور انقلابی عمل كرده بودیم ، قلم تمام مطبوعات راشكسته بودیم و تمام مجلات فاسد و مطبوعات فاسد را تعطیل كرده بودیم ، و روسای آنها را به محاكمه كشیده بودیم و حزبهای فاسد را ممنوع اعلام كرده بودیم ، و روسای آنها را به سزای خودشان رسانده بودیم ، و چوبه های دار را در میدانهای بزرگ برپا كرده بودیم و مفسدین و فاسدین را درو كرده بودیم ، این زحمتها پیش نمی آمد[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]من از پیشگاه خدای متعال و از پیشگاه ملت عزیز، عذر می خواهم ، خطای خودمان را عذر می خواهم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]ما مردم انقلابی نبودیم ، دولت ما انقلابی نیست ، ارتش ما انقلابی نیست ، ژاندارمری ماانقلابی نیست ، شهربانی ما انقلابی نیست ، پاسداران ما هم انقلابی نیستند؛ من هم انقلابی نیستم . اگر ما انقلابی بودیم ، اجازه نمی دادیم اینها اظهار وجود كنند. تمام احزاب راممنوع اعلام می كردیم [/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]تمام جبهه ها را ممنوع اعلام می كردیم[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]یك حزب ، و آن "حزب الله "، حزب مستضعفین [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]و من توبه می كنم از این اشتباهی كه كردم[/FONT][FONT=&quot] ، و من اعلام می كنم به این قشرهای فاسد درسرتاسر ایران كه اگر سر جای خودشان ننشینند، ما به طور انقلابی با آنها عمل می كنیم [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]مولای ما، امیرالمومنین - سلام الله علیه - آن مرد نمونه عالم[/FONT][FONT=&quot] ، آن انسان به تمام معنا انسان ،آنكه در عبادت آنطور بود و در زهد و تقوا آنطور و در رحم و مروت آنطور و بامستضعفین آنطور بود، با مستكبرین و با كسانی كه توطئه می كنند شمشیر را می كشت و هفتصد نفر را در یك روز [/FONT][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]چنانچه نقل می كنند - از یهود بنی قریضه - كه نظیراسرائیل بود و اینها از نسل آنها شاید باشند - از دم شمشیر گذراند[/FONT][FONT=&quot]! [/FONT][FONT=&quot]خدای تبارك و تعالی در موضع عفو و رحمت رحیم است . و در موضع انتقام ، انتقامجو. امام مسلمین هم اینطوربود، در موقع رحمت ، رحمت ؛ و در موقع انتقام ، انتقام . ما نمی ترسیم از اینكه درروزنامه های سابق ، در روزنامه های خارج از ایران ، برای ما چیزی بنویسند. مانمی خواهیم وجاهت در ایران ، در . . . ، در خارج كشور پیدا بكنیم . ما می خواهیم به امر خدا عمل كنیم ، و خواهیم كرد [/FONT][FONT=&quot]!

جلد نـهـم - صفحه : 282 - سخنرانی در جمع مردم "تاسیس حزب مستضعفین و هشدار به گروهكها"

[/FONT][FONT=&quot]فایل تصویری [/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]https://www.youtube.com/watch?v=wTbdj6OaC84[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&amp][/FONT]

پاسخ

پیام‌های این موضوع
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط viviyan - 10-16-2012, 10:23 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط کافر_مقدس - 10-16-2012, 11:23 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط Russell - 10-16-2012, 11:29 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط Mehrbod - 10-17-2012, 04:20 AM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط mamad1 - 10-17-2012, 09:26 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط Philo - 12-24-2012, 01:52 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط meaning - 12-24-2012, 03:12 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط Russell - 12-24-2012, 03:46 PM
تلگراف خمینی به شاه ۱۷ مهر ۱۳۴۱ - توسط meaning - 12-24-2012, 05:09 PM