12-09-2010, 06:41 PM
shirin نوشته: خانواده ای باقی میمونه یعنی چی؟ گفتم که خانواده تشکیل شده از یک زن و چند مرد با بچه هایی که به وجود میاد. خیلی ذهن بسته و محدودی داری سعی کن یه کم گستره فکرتو وسیعتر کنی. کاملا تحت آموزه های محیطت هستی. البته اینو به حساب جسارت من به خودت نذاری فقط یه توصیه دوستانه هست. کلا نه چند زنی و نه چند شوهری به تنهایی مشکلی محسوب نمیشه. اگر در جامعه ای زنانش یا مردانش با این مسائل کنار بیان و زندگی راحتی داشته باشند هیچ مشکلی نیست. مشکل وقتی به وجود میاد که شرایطی رو بر خلاف میل انسانهایی که در جامعه ای زندگی میکنند بخوایم بهشون تحمیل کنیم و زندگی رو براشون سخت کنیم. زنان امروز نمیتونن با چند زنی کنار بیان.
شیرین عزیز، چنین جامعه ای که جنابعالی میگی در قبل از اسلام هم وجود داشت و عربها چنین ازدواجی داشتند... با این حساب عربهای جاهلیت خیلی پیشرفته بودند... عزیز من زن ظرفیت چنین چیزی رو نداره... این با فطرت و خلقت زن تضاد داره...[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 06:41 pm ---------- ارسال قبلی در 06:39 pm ----------
[/color]
jooyandeh نوشته: من نمیفهمم! مدافعان چندزنی در اسلام مدام تلاش دارند اثبات کنند که «چندتا زن داشتن برای یک مرد طبیعی است، امّا چندتا مرد داشتن برای یک زن غیرطبیعی است.»
اصلا شما اسلام رو ول کن، در کجای دنیا چنین چیزی وجود داره که شما انتظار داری در اسلام چنین چیزی باشه؟ آیا جامعه ای وجود داره که در اون جامعه یک زن چند شوهر داشته باشه؟